GIV LIVREDDENDE HJÆLP
TIL BØRN I YEMEN!

Hver måned kan dine 105 kr. sørge for 21.000 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 129 kr. sørge for varme tæpper til 3 af verdens mest udsatte børn og beskytte dem mod nattens kulde.

Hver måned kan dine 276 kr. sørge for 115 pakker nøddemos, som redder livet for verdens mest udsatte børn.

Dine 240 kr. kan købe 100 pakker nøddemos, som redder livet for alvorligt underernærede børn i Yemen.

Dine 414 kr. kan købe to førstehjælpspakker til at hjælpe børn, der er kommet til skade under konflikten i Yemen.

Dine 706 kr. kan give livsvigtigt vandrensnings- og hygiejneudstyr til to familier i Yemen, som har mistet adgang til rent vand på grund af konflikten.

Hjælp børn i Yemen!

Yemen er den største humanitære krise i verden lige nu. 24 millioner mennesker – hele 80% af Yemens befolkning – har behov for akut humanitær nødhjælp, heraf 12 millioner børn. Det er 4 ud af 5 børn i landet. Siden konflikten eskalerede i marts 2015 er landet blevet et mareridt for Yemens børn. Og med coronakrisen er en frygtelig situation blevet endnu værre.

Rekord mange børn er ramt af sult

Aldrig før har så mange børn været ramt af sult i Yemen. Lige nu lider hvert 5. barn under fem år af alvorlig akut underernæring. Der er tale om en stigning på 15,5 procent i løbet af 2020, og 98.000 børn risikerer at miste livet, hvis de ikke får livreddende hjælp NU!

Over 12 mio. børn i Yemen har brug for hjælp

Børn bliver dræbt og fanget i konflikten. Skoler og hospitaler er blevet ødelagt til en sådan grad, at børnene efterlades endnu mere sårbare og uden fremtid.

Giv børnene livet tilbage med mad, mælk og medicin. Du kan ikke stoppe bomber og krig. Men du kan sikre uskyldige børns ret til at leve.

12 millioner mennesker mangler akut adgang til rent vand og sanitet, og millioner af børn har desperat behov for grundlæggende sundhedspleje. Børn dør af sygdomme som kolera og diarré. Og sundhedssystemet er tæt på kollaps.

Arwa på 14 måneder er underernæret og får her den nærende nøddemos, som hjælper hende med at blive rask igen.

Hjælp Yemens børn - et såret yemenitisk barn ligger på en seng på et behandlingscenter.

Et såret barn bliver behandlet på hospitalet i Yemen.
© AFP/Ritzau Scanpix

 

Hvordan kan din donation hjælpe børnene?

Vi kæmper i Yemen med alt, vi har for børnene. Kan du hjælpe? Det er så lidt, der skal til. Seks kroner kan sikre vandrensningstabletter, der kan rense 1.000 liter vand. Og 180 kroner rækker til 75 poser nærende nøddemos til behandling af underernærede børn.

UNICEF er tilstede i felten og arbejder døgnet rundt for at beskytte Yemens børn. Siden starten af konflikten har vi hjulpet med at få over 3.000 tons livreddende nødhjælp, heriblandt special mad til behandling af underernæring, rent drikke vand og sundhedsartikler, frem til mere end 4 millioner børn.

Dit bidrag vil i dén grad gøre en forskel for Yemens børn!

Vidste du at…

UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE GÅR 1 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du donerer går 89,5% til arbejdet for børn, lidt over 8% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 1% til administration.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.

Du kan læse mere om, hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler her.