Støt fast - og
hjælp børn HVER DAG!

Hver måned kan dine 299 kr. sørge for rent vand til over 3000 børn i en uge.

Hver måned kan dine 199 kr. sørge for nøddemos, som sikrer 4 børn mad i en uge.

Hver måned kan dine 99 kr. hjælpe 4 af verdens mest udsatte børn i skole med en skoletaske.


 

Med en fast støtte giver du den mest effektive hjælp

Selvom alle bidrag gør en kæmpe forskel, så er det med den faste støtte, at giver du den absolut bedste hjælp. Den faste støtte gør nemlig, at vi har mulighed for at planlægge og effektivisere vores hjælpearbejde, så børnene får så meget hjælp som muligt ud af hver eneste støttekrone.

 

Det betyder den faste støtte

  • Den gør, at vi kan være til stede i 190 lande & territorier og derfor kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når en katastrofe rammer.
  • Den frigiver flere penge til selve hjælpearbejdet, fordi UNICEF kan spare på udgifterne til at samle penge ind.
  • Den faste støtte sikre, at vi kan arbejde langsigtet med vores indsatser for bl.a. at udrydde sult og bringe familier ud af fattigdom.
  • Den faste støtte sikrer, at hjælpen altid går til de børn, der har mest brug for den.
  • Med den faste støtte kan vi gøre en livsforandrende forskel for rigtig mange børn i hele verden. Også selv hvis verdens kameraer ikke peger på dem.

Gør en livsforandrende forskel for MANGE børn

Bliv fast støtte

 

Se hvorfor andre støtter UNICEF

Som fast støtter hjælper du børn over hele verden - hver dag, året rundt. Du støtter børn hele vejen fra mors mave og frem til voksenlivet. Du støtter børn ramt af krig og katastrofer. Og du hjælper børn med uddannelse og med at opfylde selv de mest basale behov i deres opvækst.
Din hjælp forandrer børns liv!

Når jeg hører eller ser børn, der sulter, så får jeg det dårligt, og så får jeg lyst til at hjælpe.

...Og det kan jeg gøre gennem UNICEF.
 

Karen

Det værste, jeg ved, er uretfærdighed. Så det faldt mig meget naturligt at støtte op om en organisation, der tager dig af børn, der er i en situation, som vi på ingen måder kan forestille os.
 

Thomas

Jeg støtter UNICEF fordi, jeg synes, at det er meningsfyldt at støtte nogen, der hjælper børn.
Børn må altid være uskyldige i de omstændigheder, de står i.
 

Ida

 

Vidste du at ...

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE GÅR 3 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du donerer går 85,3% til arbejdet for børn, 8,7% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3% til administration.

Hjælp børn - hver dag!

Støt fast
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg støtte hver måned?

Når du giver et fast beløb hver måned, er du med til at sørge for, at UNICEF kan være til stede i hele verden og dermed være først fremme med nødhjælp og sikre børnene i krisesituationer.

Din månedlige, faste støtte betyder også, at vi kan planlægge, effektivisere og arbejde langsigtet. For det er netop gennem investeringer i udvikling og fremgang, at udfordrede samfund kan bygges op. Det er de lange seje træk der nytter – det er dem der skaber varige forandringer for børns liv.

Hvem hjælper jeg, når jeg støtter fast?

Du hjælper børn i hele verden – særligt de allermest udsatte. Du hjælper børn der er ramt af krig eller katastrofe og som har brug for akut nødhjælp. Og du hjælper langsigtet – fx med at vaccinere og give børn en uddannelse.

Kan jeg få skattefradrag for min støtte?

Du kan få fradrag for din støtte helt fra første støttekrone. Du kan faktisk trække hele dit samlede bidrag fra i skat – se gældende regler her. Ægtefæller har hver deres fradrag. Og hvis du støtter fast, og vi har dit CPR-nummer, behøver du ikke foretage dig noget. Så får du nemlig helt automatisk dit skattefradrag.

Har I mit CPR-nummer?

Hvis du er i tvivl, om vi har dit cpr-nummer, er du er velkommen til at ringe til os på 35 27 38 00 eller skrive til os – unicef@unicef.dk. Så skal vi nok tjekke, om vi har det.

Eller kan du oplyse det i vores formular – den er både sikret og krypteret!

Skal jeg selv indberette min støtte til SKAT?

Nej, du kan faktisk ikke selv indberette din støtte. Vi skal nok sørge for at indberette din støtte til SKAT, når vi har dit CPR-nummer.

Hvordan stopper jeg min støtte?

Du kan til hver en tid vælge at få stoppet din støtte. Ring til os på 35 27 38 00 eller send os en mail – unicef@unicef.dk, så skal vi nok hjælpe med at få din aftale stoppet.

Kan jeg få sat min støtte på pause?

Ja, det kan du altid få. Dog max i et halvt år. Ring til os på 35 27 38 00 eller send os en mail – unicef@unicef.dk, så hjælper vi dig med at få det bragt i orden.

Kan jeg ændre i mit støttebeløb?

Ja, det kan du. Ring til os på 35 27 38 00 eller send os en mail – unicef@unicef.dk, hvis din økonomi ændrer sig, og du gerne vil have ændret din støtte.