Støt

Giv en

virksomhedsdonation

Støt de børn, der har mest brug for hjælp med en donation

Midlerne rækker langt, når det kommer til at give udsatte børn en chance for at overleve, komme i skole, være raske og trygge.

Et beløb som 9.721 kr. kan gøre en verden til forskel for børn, der er ramt af en katastrofe. 9.721 kr. er nemlig prisen for et nødhjælpstelt. Og det kan give ly til en midlertidig skole eller et sundhedscenter. Teltet hjælper børnene med at få livsnødvendig lægehjælp eller sørger for, at de kan fortsætte skolegangen i en katastrofesituation.

koster et nødhjælpstelt, der kan huse en midlertidig skole

Sammen med UNICEF sikrer du, at mest muligt hjælp går til børnene. Ud af 100 støttekroner går gennemsnitligt 85,3 kroner til formålet. Kun 3 kr. går til administration. Læs mere om hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler.

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og privatpersoner.

Ud af én doneret krone går 3 øre til administration

Når du donerer går 85,3% til arbejdet for børn, lidt over 8,7% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3% til administration.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.