AKUT: Gaza-krisens børn

har brug for hjælp nu!

Støt nu

Hvert minut tæller

Situationen for børnene er desperat og hvert minut tæller. En massiv hjælpeindsats er vigtig for at redde så mange som muligt. Du kan hjælpe os med at nå flere børn, hurtigt!

Børn og familier i Gaza har svært ved at få mad, vand, elektricitet, medicin og sikker adgang til hospitaler efter flere dage med luftangreb og lukning af alle forsyningsruter.

UNICEF er til stede i de berørte områder og knokler for at levere medicinsk udstyr. Du kan bl.a. være med til at sikre akut psykosocial støtte og førstehjælp til børn ramt af Gaza-krisen.

Børn fanget i Gaza-krisen er lige nu i overhængende fare

Lagrene med nødhjælp i Gaza er tæt på opbrugt. Adgang til lægehjælp, mad og rent vand er stort set ikke-eksisterende. Mere end 500.000 børn i Gaza har lige nu akut behov for hjælp!

Konflikten er voldsom, og børnene er dem, der bliver hårdest ramt.

Vær med til at sikre, at børn ramt af Gaza-krisen får hjælp. Du kan gøre en forskel.

Gaza-krisen

Sådan hjælper UNICEF i Gaza

Vidste du at …

Vi er afhængige af frivillige gaver & donationer

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

Af én doneret krone går 3 øre til administration

Når du donerer går 85,3% til arbejdet for børn, 8,7% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3% til administration.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.

Læs mere om, hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler.