Hjælp børn ramt af Gaza-krisen

AKUT: Gaza-krisens børn
har brug for hjælp NU!

Hver måned kan dine 299 kr. sende en nødhjælpspakke afsted til mindst 2 børn i de katastroferamte områder.

Hver måned kan dine 199 kr. sørge for rent vand til over 2000 børn i en uge.

Hver måned kan dine 99 kr. sørge for nøddemos, som sikrer 2 børn mad i en uge.

Dine 576 kr. kan sørge for, at 2 familier hver får en stor presenning og 4 varme tæpper, så de kan skabe sig midlertidige hjem.

Dine 414 kr. kan købe to førstehjælpspakker der kan hjælpe børn, som er kommet til skade under katastrofen.

Dine 299 kr. kan sende en nødhjælpspakke afsted til mindst 2 børn i de katastroferamte områder.

 

Børn fanget i Gaza-krisen er lige nu i overhængende fare

Lagrene med nødhjælp i Gaza er tæt på opbrugt. Adgang til lægehjælp, mad og rent vand er stort set ikke-eksisterende. Mere end 500.000 børn i Gaza har lige nu akut behov for hjælp!

Konflikten er voldsom, og børnene er dem, der bliver hårdest ramt.

Vær med til at sikre, at børn ramt af Gaza-krisen får hjælp. Du kan gøre en forskel.

Hvert minut tæller

Situationen for børnene er desperat og hvert minut tæller. En massiv hjælpeindsats er vigtig for at redde så mange som muligt. Du kan hjælpe os med at nå flere børn, hurtigt!

Børn og familier i Gaza har svært ved at få mad, vand, elektricitet, medicin og sikker adgang til hospitaler efter flere dage med luftangreb og lukning af alle forsyningsruter.

UNICEF er til stede i de berørte områder og knokler for at levere medicinsk udstyr. Du kan bl.a. være med til at sikre akut psykosocial støtte og førstehjælp til børn ramt af Gaza-krisen. Du kan læse mere om UNICEFs indsatser i området her

Hjælp børn ramt af Gaza-krisen - de har akut brug for hjælp!

Støt nu

UNICEF er altid på børnenes side

UNICEF er altid på børnenes side, uanset hvem deres forældre er, og hvor de kommer fra. Det er vi også i dette tilfælde.

Vi vælger ikke side, men hjælper børn, hvor behovet er størst.

På trods af den udfordrende humanitære og sikkerhedsmæssige situation er UNICEF og partnere på jorden bl.a. i Gazastriben og leverer den støtte, der er mulig under ekstremt svære forhold, herunder medicinske forsyninger, brændstof samt mental sundhed og psykosocial støtte.

Børnene har brug for hjælp NU!

Situationen ændrer sig hele tiden, og UNICEF afsøger konstant måder at nå børn og familier i akut krise. Vi opfordrer til en øjeblikkelig våbenhvile i konflikten mellem Israel og Hamas og til, at der etableres en humanitær korridor, der kan give børn og deres familier bedre adgang til livreddende hjælp og forsyninger – hvor end de måtte være. Læs mere om hvordan UNICEF hjælper i Gaza.


Vidste du at ...

UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE GÅR 3 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du donerer går 85,3% til arbejdet for børn, 8,7% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3% til administration.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.