Støt

Major donor

– bliv rig på mere end penge

Hvad er en major donor?

En Major Donor er en filantropisk person eller gruppe, der donerer et større beløb til UNICEF og indgår i et skræddersyet forløb i en periode på for eksempel tre år. Du har indflydelse på, hvor og hvordan din støtte skal gøre gavn, og du hjælper børn, der måske ikke ellers ville få hjælp.

Sæt et unikt og uforglemmeligt aftryk

Som Major Donor i UNICEF kan du investere i præcis det område og den verdensdel, hvor du brænder for at gøre en forskel. Uanset hvor og hvordan du sætter ind, garanterer vi, at du kommer til at forandre børns liv og fremtid.

UNICEF er til stede i over 190 lande på verdensplan. Vi er specialister i børns overlevelse, udvikling og trivsel. Som en del af FN har vi et stærkt mandat, som vi bruger til at påvirke børns levevilkår og sikre, at regeringer og myndigheder prioriterer børns rettigheder i alt, hvad de gør og beslutter. Dét skaber forandringer! Din donation bliver derfor en investering med et meget stort afkast.

Vær med til at ændre livet for udsatte børn

Som major donor sætter du dit helt eget, unikke aftryk på verdenskortet. Du forandrer livet og fremtiden for særligt udsatte børn og samfund.

Du kan vælge at blive individuel major donor eller gøre det sammen med dit netværk eller dine nærmeste.

Hvorfor samarbejde med UNICEF?

UNICEF er et af de stærkeste globale brand blandt humanitære organisationer. Vi er til stede i næsten alle lande og er den mest indflydelsesrige børneorganisation i verden.

Kontakt os for at høre mere

Rekordmange børn overlever de første fem år, fordi flere for eksempel har fået adgang til rent vand og hjælp til at beskytte sig mod livstruende sygdomme. Samtidig er der flere børn end nogensinde, der kommer i skole og får chancen for at få den uddannelse, der kan løfte dem og deres familier ud af fattigdom.

Brænder du får et særligt område og ønsker at gøre en forskel? Kontakt os for at høre, hvordan du kan hjælpe.

Rikke Worm Borch

  • Head of Major Donors