Støt fast
- og hjælp børn HVER DAG

Hver måned kan dine 299 kr. sørge for rent vand til over 3000 børn i en uge.

Hver måned kan dine 199 kr. sørge for nøddemos, som sikrer 4 børn mad i en uge.

Hver måned kan dine 99 kr. hjælpe 4 af verdens mest udsatte børn i skole med en skoletaske.


 

Giv den mest effektive hjælp
- støt fast!

Selvom alle bidrag gør en kæmpe forskel, så er det med den faste støtte, at giver du den absolut bedst tænkelige hjælp. Den faste støtte gør nemlig, at vi har mulighed for at planlægge og effektivisere vores hjælpearbejdet.

 

Det betyder den faste støtte

  • Den faste støtte gør, at vi kan være til stede i 190 lande & territorier og derfor kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når en katastrofe rammer.
  • En fast støtte frigiver flere penge til selve hjælpearbejdet, fordi UNICEF kan spare på udgifterne til at samle penge ind.
  • Den faste støtte sikre, at vi kan arbejde langsigtet med vores indsatser og bringe mennesker ud af fattigdom – også i fremtiden. Vi kalder det hjælp til selvhjælp.
  • Med den faste støtte kan vi gøre en livsforandrende forskel for rigtig mange børn i hele verden. Også selv hvis verdens kameraer ikke peger på dem.

Gør en livsforandrende forskel for MANGE børn

Bliv fast støtte

 

Se hvorfor andre støtter UNICEF

Som fast støtter hjælper du børn over hele verden – hver dag, året rundt. Du støtter børn ramt af katastrofer, og du er med dem, når de har desperat brug for hjælp for at få opfyldt selv de mest basale behov i deres opvækst. Du er med dem og støtter dem hele vejen fra mors mave og frem til voksenlivet. Dit engagement forandrer mange børns liv!

Når jeg hører eller ser børn, der sulter, så får jeg det dårligt, og så får jeg lyst til at hjælpe.

...Og det kan jeg gøre gennem UNICEF.
 

Karen

Det værste, jeg ved, er uretfærdighed. Så det faldt mig meget naturligt at støtte op om en organisation, der tager dig af børn, der er i en situation, som vi på ingen måder kan forestille os.
 

Thomas

Jeg støtter UNICEF fordi, jeg synes, at det er meningsfyldt at støtte nogen, der hjælper børn.
Børn må altid være uskyldige i de omstændigheder, de står i.
 

Ida

 

Vidste du at ...

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE GÅR 3 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du donerer går 85,3% til arbejdet for børn, 8,7% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3% til administration.