Børn løber til skole med UNICEF skoletasker på ryggen. Et af UNICEF Danmarks børnemål er at sikre at yderligere 750.000 børn får adgang til undervisning og skolegang.

Sådan arbejder UNICEF
sammen med fonde

Hjem » Partnerskab » Partnerskab: Fonde

UNICEF har mange gode og vedvarende samarbejder med en række danske og internationale fonde, der hvert år støtter programmer i Danmark og resten af verden. I Danmark har vi f.eks. programmerne omkring Rettighedsskoler, som bliver støttet af IKEA og Velux fonden.

Vi anerkender, at fonde kan have særlige interesser eller mål, så vores dedikerede team er glade for at yde en personlig service. Vi hjælper dig med at opfylde dine mål, samtidig med at vores arbejde skaber langsigtet, bæredygtig forandring. Fonde af alle størrelser kan støtte Unicef, og sammen kan vi hjælpe børn med at overleve og trives og sikre børns rettigheder.

Her på siden kan du læse mere om de eksisterende fondssamarbejder. Bliver du inspireret og er din fond interesseret i at få et samarbejde med UNICEF, så er vi altid glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål du måtte have og vi vil være glade for at høre fra dig. Du kan kontakte en af vores partnerskabs managere her.

Som UNICEF-partner går I sammen med det stærkeste globale brand blandt humanitære organisationer. Vi er til stede i næsten alle lande og er den mest indflydelsesrige børneorganisation. UNICEF er den organisation, der når flest børn med en effektiv organisering og lave administrationsomkostninger. Fonde og verdens børn får derfor mest ud af at samarbejde med UNICEF.

Vil I indgå i et partnerskab med UNICEF?

Bliv Partner