Vaccination

Vi er glade for at kunne forlænge samarbejdet og fortsætte kampagnen Én vaccine for Én vaccine med Danske Lægers Vaccinations Service.

Danske Lægers Vaccinations Service (DLVS) har siden 2010 samarbejdet med UNICEF Danmark om kampagnen ”Én vaccine for Én vaccine”. Den går ud på, at for hver person, der bliver vaccineret herhjemme, giver DLVS et beløb til UNICEF, som sikrer et barn i den tredje verden en livsvigtig vaccine. givet vacciner til omkring én million børn

"Hos UNICEF Danmark er vi utroligt glade for at kunne fortsætte samarbejdet med DLVS og dermed køre videre med vaccinationskampagnen, der kommer utroligt mange udsatte børn til gode", siger Corporate Relations Manager Christina Laursen.

Indtil nu har kampagnen givet vacciner til omkring én million børn. De er nu beskyttet mod for eksempel polio, der kan give lammelser for livet og mæslinger, der kan være dødsensfarlig for børn i denne del af verden.

Få influenza-vaccine og hjælp børn

Kampagnen kører allerede nu i forbindelse med sommerens rejsevacciner, og til efteråret vil Danske Lægers Vaccinations Service afholde over 1.000 vaccinationsarrangementer på landsplan, hvor danskere kan blive vaccineret mod influenza. Disse arrangementer bliver afholdt i samarbejde med UNICEF. Og hver solgt influenzavaccine udløser en vaccine til UNICEFs børnevaccinations program.

På hjemmesiden sikkerrejse.dk kan du se, hvor der ligger en klinik nær dig. Og på stopinfluenza.dk kan du se, hvor der er et vaccinationsarrangement.

 

Pressekontakter:

Line Grove Hermansen
Kommunikations-
direktør
T: 35 27 38 28​
Send e-mail

Susan Knorrenborg
Presseansvarlig
T: 35 27 38 66​
M: 29 89 19 15
Send e-mail

Mads Nørgaard-Larsen
Kommunikations-
medarbejder
M: 27 46 63 33
Send e-mail

Facebook