Dit personlige afkast
som major donor

Hjem » Major Donor » Dit personlige aftryk – som major donor

Som major donor sætter du dit helt eget, unikke aftryk på verdenskortet. Du forandrer livet og fremtiden for særligt udsatte børn og samfund – en oplevelse, du kan forstærke ved at lade det være noget, du gør sammen med dit netværk eller dine nærmeste. Du kan møde de børn, du hjælper, og får samtidig et dybdegående indblik i UNICEFs indsats- og udviklingsområder, FN, globale udfordringer og naturligvis en helt særlig indsigt i det område, du vælger at sætte ind over for.

 

Jacob og hans familie hjalp udsatte piger i Kenya

​Jacob Thygesen og hans familie nærede et stort ønske om at gøre en konkret forskel for børn, der har brug for en ny chance i livet. Sport har altid spillet en stor rolle i Jacobs liv, og derfor faldt det naturligt for ham og hans familie at støtte et projekt i Kenya, hvor UNICEF bruger sport til at hjælpe udsatte piger ud af prostitution og misbrug og styrke deres selvtillid, så de får mod på at vende tilbage til skolen. Familien støttede projektet i perioden 2011-2014.

Jacob Thygesens familie valgte i 2011 at tage til Kenya for at se projektet med egne øjne. Her er det hans datter Laura med en af de kenyanske piger, der har fået hjælp. Familiens støtte har blandt andet betydet, at 12.000 udsatte piger har fået hjælp.

Vores families deltagelse i projektet med UNICEF var i første omgang et forsøg på konkret at hjælpe en række unge mennesker, men det var også en mulighed for at øge ikke mindst vores døtres bevidsthed om, hvordan leveforholdene er mange steder i Afrika. De var både glade og stolte over at være en del af projektet, og deres glæde ved at kunne hjælpe jævnaldrende børn i Kenya har været kæmpestor.
Jacob Thygesen, Major donor

Bliv major donor og gør en forskel for verdens børn

bliv donor