Syrisk dreng

Hjælp Syriens børn

Støt unicef med en månedlig donation

Hver måned kan dine 105 kr. sørge for 21.000 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 168 kr. sørge for varme tæpper til 4 af verdens mest udsatte børn og beskytte dem mod nattens kulde.

Hver måned kan dine 276 kr. sørge for 110 pakker nøddemos, som redder livet for verdens mest udsatte børn.

Som verdensforælder giver du den mest effektive hjælp.

Når du støtter UNICEF med et månedligt beløb giver du den mest effektive hjælp. Du er med til at sikre, at vi kan være til stede i mere end 150 lande – og derfor kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når en katastrofe rammer, eller når en konflikt eskalerer som f.eks. konflikten i Syrien har gjort for nyligt.

Børnene i Syrien er afhængige af, at vi er klar til at hjælpe dem, når de bliver afskåret fra basale ting som rent vand, mad og nødhjælp.

I denne video taler Bubber om sine oplevelser i Syrien og hvordan landet ser ud og hvordan børnene har det.

10 gode grunde til at blive Verdensforælder

Nemt. Din støtte er sat i system, så du slipper for hele tiden at tage stilling til, hvordan du bedst kan hjælpe og om du skal støtte den ene eller den anden gode sag.

Økonomisk. Du frigiver flere penge til selve hjælpearbejdet, fordi UNICEF sparer på udgifterne til at samle penge ind.

Retfærdigt. Du sørger for, at UNICEF altid kan hjælpe de børn, som har allermest brug for det. Din støtte er nemlig ikke øremærket til et bestemt formål, et specifikt land eller særligt udvalgte børn.

Langsigtet. Du giver UNICEF mulighed for at arbejde langsigtet ud fra princippet om ’hjælp til selvhjælp’ og skabe løsninger, der er bæredygtige. Det giver den største effekt for børnene. Og det kan vi, fordi du er med os hver eneste dag.

Effektivt. Du sikrer mest mulig hjælp for pengene. UNICEF kan bedre prioritere, planlægge mere optimalt og købe stort ind til favorable priser, fordi vi ved, hvor mange penge vi kan råde over til hjælpearbejdet.

Vidtgående. Du gør UNICEF i stand til også at hjælpe de børn, der bor længst væk og er sværest at nå.

Globalt. Du sørger for, at UNICEF kan hjælpe børn i 190 lande hver eneste dag; året rundt.

Akut. Du sikrer, at UNICEF kan rykke ud med nødhjælp med det samme, når katastrofen rammer, fordi vi allerede er til stede i landet, og har nødhjælpsforsyninger klar på lokale lagre.

Fremsynet. Du gør det muligt for UNICEF at nytænke, forske og udvikle, så vi kan skabe innovative løsninger til fordel for verdens mest udsatte børn.

Automatisk. Du kan trække din støtte fra i skat, og du får dit skattefradrag helt automatisk, hvis du oplyser dit CPR nummer til os. Læs mere her.

Børnenes liv er et mareridt

Krigen i Syrien har stået på i otte lange år. En hel generation af børn er vokset op uden at kende til andet end krig. Og det er et barsk liv.

Syriens børn bliver dræbt og såret af bomber og granater. Mange bliver rekrutteret som børnesoldater og tvunget til at kæmpe de voksnes krig. Syriens børn er nedbrudt af sult, sygdom og af at blive fordrevet gang på gang fra andre områder i Syrien. De er blevet frarøvet de mest fundamentale rettigheder: Mad, vand, medicin, beskyttelse og mulighed for at gå i skole.

Børnenes liv er et mareridt. De kæmper for at overleve. INGEN børn skal leve og dø på den måde.

Billedet her på siden er af 9-årige Ayman, der sælger slik på gaden i Damascus, Syrien.

Det går pengene til

Vidste du at…

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer.

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Ud af én doneret krone går kun 3 øre til administration

Når du donerer, går 78 procent til arbejdet for børn, 3 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Se mere om hvordan vi bruger pengene her.