Rasmus Seebach optræder til dette års Familiekoncerter rundt om i Danmark - Universal

Kom til koncert og støt børn i nød

Sammen med Rasmus Seebach kan du hjælpe udsatte børn

I sommeren 2018 mødte mere end 50,000 feststemte danskere op til Rasmus Seebachs familiekoncerter. Nu inviterer Seebach til sommerkoncerter for hele familien igen i landets fire største byer.

Til sommer er det 10 år siden, at Rasmus udgav sit debutalbum ‘Rasmus Seebach’, og siden dengang er det kun gået én vej. Siden 2009 har Rasmus Seebach udgivet fire studiealbums, solgt mere end 800,000 eksemplarer og vundet seks statuetter til Danish Music Awards. Med andre ord er Rasmus Seebach blandt de største og bedst sælgende artister i dansk musikhistorie. Men for Rasmus kan successen hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig til koncerterne sammen med hans fans.

Det var netop kærligheden til at optræde live, der blev afsættet for Rasmus’ tilbagevendende familiekoncerter, som de seneste år er blevet hyldet af både fans, publikum og anmeldere. Til sommer kan Rasmus igen opleves i landets fire største byer, og rygtet siger, at han planlægger at tage en masse spændende gæster med til koncerterne… Det fantastiske line-up inkludere bl.a. Burhan G, Hjalmer og Chris Burton.

  • 13:00 DØRENE ÅBNER
  • 14:00 HJALMER
  • 15:45 CHRIS BURTON
  • 17:00 BURHAN G
  • 19:00 RASMUS SEEBACH
  • 20:30 TAK FOR I DAG

Læs mere på familiekoncerter.dk

Sådan kommer du med

Bliv Verdensforælder og hjælp børn i nød. Som tak for støtten, inviterer UNICEF dig og dit barn til Rasmus Seebach Familiekoncert 2019 (Du får to billetter uden aldersbegræsning). Det koster 132 kroner om måneden at være Verdensforælder. Som Verdensforælder bliver du en del af et helt særligt selskab på 80,000 danskere, der støtter børn akut og langsigtet sammen med børneorganisationen UNICEF. Sammen kan vi gøre en kæmpe forskel for verdens børn. Du bliver ikke bare verdens bedste, men også det bedste for verden.

Hvad gør UNICEF?

UNICEFs fokus er at hjælpe verdens mest udsatte børn. Det kan vi bedst gøre med hjælp fra vores faste støtter. Som Verdensforælder giver du den mest effektive hjælp. Du er med til at sikre, at vi kan være til stede i mere end 150 lande – og at vi kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når en katastrofe rammer. Vi yder direkte hjælp og beskyttelse, og vi gør et stort arbejde for at påvirke regeringer til at sikre ordentlige forhold for børn. Vi er eksperter i at levere basal nødhjælp som vand, mad, tæpper, tøj og medicin og i at give børnene den psykologiske støtte, de har brug for, alt efter hvilken situation de står i.

Se Rasmus Seebach til sommer i en af de store familiekoncerter rundt om i Danmark.

Rasmus Seebach optræder til dette års Familiekoncerter rundt om i Danmark - alle koncerterne

Mest hjælp for pengene

Hos UNICEF har man ikke et specifikt sponsorbarn, men man støtter i stedet de børn, der har mest brug for det. Det bidrager til, at vi kan have så lave administrationsomkostninger, som vi har i UNICEF. Som UNICEF Verdensforælder spiller du en helt afgørende rolle i rigtig mange børns liv. Den støtte, du giver børnene hver måned, hjælper dem med at overleve og udvikle sig. Og du er med til at styrke de lokalsamfund, børnene vokser op i, hvilket kommer dem til gode langt ind i fremtiden.

Billetterne til Rasmus Seebach Familiekoncert 2019 er blevet doneret til UNICEF af Rasmus Seebach og Universal.

Det går pengene til

Dit månedlige bidrag går blandt andet til:

Vaccination
Vaccination
Uddannelse
Uddannelse
Rent vand
Rent vand
Myggenet
Myggenet
Sundhed
Sundhed
Ernæring
Ernæring
Beskyttelse
Beskyttelse