Dominuca UNICEF støt unicef danmark som virksomhed

Giv en firma gave

Og støt UNICEFs arbejde for alle verdens børn

Din virksomhed kan med 14.481 kr. sørge for et solcelledrevet køleskab til sikker opbevaring af livreddende vacciner.

Din virksomhed kan med 20.235 kr. købe 15 school-in-a-box med komplet undervisningsudstyr til i alt 600 elever og 40 lærere.

Din virksomhed kan med 39.804 kr. udstyre tre sundhedscentre med komplet jordemoderudstyr og medicin og hjælpe nyfødte sikkert til verden.

Støt de børn, der har mest brug for hjælp med en virksomhedsdonation

Midlerne rækker langt, når det kommer til at give udsatte børn en chance for at overleve, komme i skole og være raske og trygge.
Selv et lille beløb som 9.978 kr. kan betyde verden for børn, der er blevet ramt af en katastrofe. Det koster nemlig et nødhjælpstelt, som kan give ly til en midlertidig skole eller et sundhedscenter. Teltet hjælper børnene til at få livsnødvendig lægehjælp eller sørger for at de kan fortsætte skolegangen i en katastrofesituation. Sammen med UNICEF får du meget hjælp til børn for hver eneste af støttekronerne fra din virksomhedsdonation.

Vi ved, hvad vi gør, og det vi gør, virker. I dag dør halvt så mange børn under fem år, som der gjorde i 1990. Vi har brug for dig, så vi kan give ALLE børn en fair chance.

UNICEF Danmark for alle verdens børn. Gina Tricot lancerer julekampagne.

Det går pengene til

Vidste du at…

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer.

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

Ud af én doneret krone går kun 4 øre til administration

Når du donerer, går 77 procent til arbejdet for børn, 4 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Du kan læse mere om hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler her.