Syriens børn går på gaden under krigen

Børnene i Syriske Idlib
er i fare

SÅDAN GØR DU STØRST GAVN MED DIN STØTTE

Vi er glade for alle bidrag. Du kan gøre en endnu større forskel med et mindre beløb hver måned. Så kan vi arbejde langsigtet og effektivt, og sammen hjælper vi de mest udsatte børn til en glad, sund og tryg barndom.

Jeg vil hellere give en enkelt donation denne gang

Hver måned kan dine 105 kr. sørge for 17.463 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 126 kr. sørge for varme tæpper til 3 af verdens mest udsatte børn og beskytte dem mod nattens kulde.

Hver måned kan dine 275 kr. sørge for 110 pakker nøddemos, som redder livet for verdens mest udsatte børn.

Dine 208 kr. kan sørge for en førstehjælpepakke til et barn, der er kommet til skade under krigen i Syrien.

Dine 430 kr. kan sørge for operationshandsker og kittel til 23 læger, der kæmper for at redde børn, der er kommet til skade under krigen i Syrien.

Dine 705 kr. kan give livsvigtigt vandrensningsudstyr til tre familier, som har mistet adgang til rent vand under krigen i Syrien.

Børnene i Idlib må ikke bombes

Lige nu hviler hele verdens øjne på Idlib provinsen i Syrien, hvor et stort angreb forventes at være på vej. Omkring 1 million børn befinder sig i området. Endnu et angreb vil være katastrofalt for dem. Krigen har raset i mere end 7 år. Børnene kan ikke mere.

Syriens børn bliver dræbt af bomber. Børnene er i forvejen nedbrudt af sult, og rigtig mange af dem har været fordrevet mange gange fra andre områder i Syrien. Børnenes liv er et mareridt. De kæmper for at overleve. INGEN børn skal leve og dø på den måde!

Syrisk pige græder bomber

UNICEF leverer løbende vand, medicin, mad til underernærede børn og skolematerialer til børnene i Idlib. Og vi er klar til at sætte ind med endnu mere nødhjælp, hvis angrebet kommer.

For 208 kr. kan du sende en førstehjælpspakke til Syriens børn. Hjælp os med at hjælpe børnene!

Førstehjælp bandager Syrien forsyninger

Førstehjælpssæt

Tasken med førstehjælp er også blandt de første livsvigtige forsyninger, som UNICEF sender, i kriser som den i Syrien. I tasken er der førstehjælpsudstyr som bandage, plaster, saks, skalpel, kompres, sæbe, håndklæde og medicin.

Tasken koster kun 208 kroner

Det går pengene til

Vidste du at…

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

Ud af én doneret krone går kun 4 øre til administration

Når du donerer, går 77 procent til arbejdet for børn, 4 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Du kan læse mere om, hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler her.