Er du blevet kontaktet af UNICEF?

E-mail vi sender ud

Derfor kontakter UNICEF dig

UNICEF er verdens største hjælpeorganisation for børn. Og noget af det, der adskiller UNICEF fra mange andre børneorganisationer, er, at når du giver et bidrag til UNICEF, hjælper du ikke blot ét enkelt barn, men rigtig mange børn. Nogle af dem har desperat brug for hjælp nu og her, og endnu flere har brug for at blive styrket på lang sigt. Derfor arbejder vi på at gøre opmærksom på vores hjælpearbejde og den forskel, man kan gøre ved at støtte det. Det væsentlige for os er, at vi med e-mail og sms kan holde udgifter til porto og tryksager nede.

Ønsker du ikke, at vi kontakter dig?

Vi kontakter kun personer, der tidligere har støttet eller vist interesse for vores arbejde, men hjælpeorganisationer er ikke omfattet af markedsføringsloven, og kan derfor sende e-mail og sms’er uden forudgående tilsagn. Hvis du ikke ønsker e-mail og/eller sms fra os, respekterer vi det naturligvis, og du kan til enhver tid gøre os opmærksom på dette ved at sende en mail til unicef@unicef.dk. Oplys den e-mail eller det mobilnummer, vi ikke må sende til, når du skriver til os.

Du kan også altid sende AFMELD til 1900 og afmelde dig vores sms'er. Det koster ikke noget.

Er du i tvivl?

Har du fået en e-mail eller en sms og er du i tvivl om den kommer fra UNICEF Danmark, kan du se på afsenderen om det er fra os. Vores afsender e-mail hedder UNICEF Danmark e-nyhedsbrev@unicef.dk. Når vi beder om bidrag via sms, skal det sendes til ”1900”. Du er altid velkommen til at skrive til unicef@unicef.dk, hvis du er i tvivl om rigtigheden af den sms eller e-mail, som du har modtaget. UNICEF Danmark samler ind via sms, e-mail og telefon opkald, men vi samler f.eks. ikke ind dør-til-dør. Vi står nogle gange på gaderne, men hvis du møder os i gadebilledet, kan du altid kende UNICEFs medarbejdere på, at de bærer ID.

Har du modtaget en skadelig mail eller sms?

  • Slet mailen eller sms’en uden at svare på den.
  • Tryk ikke på nogen links.
  • Giv aldrig dine personlige oplysninger videre.

Hvis mailen eller sms’en bruger UNICEF Danmark som afsender eller ser ud til at komme fra UNICEF Danmark, må du meget gerne anmelde misbruget. Det gør du ved at videresende mailen eller et skærmbillede af sms’en til: unicef@unicef.dkLæs UNICEF Danmark privatlivspolitik her.

Ønsker du at tilmelde dig Robinsonlisten, kan du gøre det her.

Sådan bruger vi pengene