Unicef

Det gode selskab

Det Gode Selskab er en ny app, der er lavet af UNICEF Danmark og en række samarbejdspartnere. Den kombinerer støtte til verdens børn med en række unikke rabatter på bl.a. rejser og smykker. 

Du får unikke rabatter til en værdi af mindst 25 % 

Appen er helt gratis at benytte

Tilbuddene udskiftes løbende

 

Sådan gør du:

sms selskab til 1277 og følg instruktionerne eller download her:

Get it on Google Play

 

”Vi skal hele tiden udvikle tidssvarende indsamlingsmetoder, og i Det Gode Selskab får virksomhederne en enkel mulighed for at kommunikere direkte med deres kunder og om det formål, de støtter,” siger fundraisingchef i UNICEF Danmark, Morten Jørgensen.

”Vi er gået ind i Det Gode Selskab for at sætte et ansigt på vores mission ” siger Glenn Bisgaard fra APOLLO rejser.

 

Betingelser for konkurrence om Apollo rejsegavekort

Konkurrencen er ikke købsbetinget og alle der har downloadet app’en Det gode Selskab inden d. 27. maj 2016 kl. 00:00 deltager automatisk i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 3.000 kr. til Apollo rejser. Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark må deltage i konkurrencen. Ansatte hos UNICEF Danmark og medlemmer af disses husstande deltager ikke i konkurrencen.

Præmien er sponsoreret af Apollo rejser og den samlede præmiesum er 3.000 kr.

Vinderen får direkte besked. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder. Vinderen får tilsendt sin præmie af Apollo Rejser.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. UNICEF Danmark er uden ansvar for evt. forkert udleveret præmie som følge af snyd.

UNICEF Danmark forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. UNICEF Danmark er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

UNICEF Danmark afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver UNICEF Danmark sig ethvert ansvar i den forbindelse.