Navnestof: Tre Nye
bestyrelsesmedlemmer i UNICEF

Hjem » Navnestof: Tre nye bestyrelsesmedlemmer i UNICEF

Tre nye bestyrelsesmedlemmer i UNICEF

Mia Wagner:  

Mia Wagner, 43 år, er co-founder og direktør af virksomheden Nordic Female Founders, der arbejder for at gøre det nemmere at være og at blive kvindelig iværksætter i Danmark. Et initiativ, der skal sikre større diversitet i det danske iværksætteri. Hun er tidligere administrerende direktør for familieforetagendet Freeway-koncernen og er blandt andet kendt fra DR-succesen Løvens Hule. Mia Wagner er desuden tidligere medlem af UNICEF Danmarks præsidium.

Mia glæder sig til det kommende bestyrelsesarbejde, hvor hun særligt vil have skolegang for alle verdens piger for øje: ”Jeg vil have fokus på at skabe opmærksomhed i Danmark omkring, hvor vigtigt det er, at vi tager ansvar og hjælper alle verdens børn. Sagen er utrolig vigtig for mig, og jeg vil arbejde for at sikre, at flest mulige piger kan komme i skole, fordi jeg tror på, at det vil løfte hele verden.”

 

Anne Louise Eberhard:

Anne Louise Eberhard, 57 år, er professionelt bestyrelsesmedlem med hovedkompetencer inden for strategi, forretningsledelse, finans, regnskab og risikostyring. Anne har tidligere været direktør i Danske Bank og koncerndirektør i Intrum AB. Hun er en af de få kvinder, der har valgt at prioritere en bestyrelseskarriere, og hun modtog i 2020 årets Women´s Board Award.

Anne glæder sig til det arbejde, hun har foran sig som bestyrelsesmedlem i UNICEF: ”Arbejdet med at hjælpe udsatte børn i verden er måske – desværre – vigtigere end nogensinde. Det er en stor ære for mig, sammen med UNICEFs dygtige stab og netværk, at bidrage til, at støttemidlerne anvendes bedst muligt. Derved kan vi hjælpe endnu flere udsatte børn i verden med bl.a. nødhjælp, bedre sundhed, skolegang og en bedre fremtid.”

 

Marianne Skjold Larsen:

Marianne Skjold, 54 år, træder ind i UNICEF Danmarks bestyrelse med mange års erfaring og viden om sundhedsområdet – mental sundhed i særdeleshed. Som CEO i Psykiatrifonden igennem de seneste 7 år har hun erfaring med ledelse, organisationsudvikling og strategiarbejde i krydsfeltet mellem faglighed og forretning. Foruden sin direktørpost i Psykiatrifonden har Marianne Skjold Larsen erfaring som tidligere budget- og planlægningschef på Amager Hospital og kontorchef i en styrelse i Finansministeriet.

”Jeg glæder mig til at bidrage til bestyrelsesarbejdet i UNICEF Danmark fordi det handler om at arbejde strategisk og udviklingsorienteret for at skabe langsigtede resultater til gavn for verdens børn.”