Fodboldidioterne Cup 2019

Fodboldidioterne laver YouTube turnering og samler ind til UNICEF

YouTuber turnering med et godt formål

Fodboldidioterne, som er et fællesskab af youtubere, har med Fodboldidioterne Cup 2019 skabt Danmarks største youtuber turnering. Udover at mødes for at spille fodbold og have det  sjovt, benytter youtuberne også anledningen til at samle ind til UNICEF og ‘BØRN PÅ FLUGT’. Selve turneringen fandt sted lørdag den 3. august i en baghave i Århus, men indsamlingen er åben helt frem til den 30. september. Youtuber-fællesskabet har selv skaffet en masse præmier fra forskellige virksomheder og fodboldklubber såsom Soundboks, Adidas, Red Bull, FC Nordsjælland, FCK og Brøndby IF. Og du har en chance for at vinde præmierne ved at donere minimum 5 kroner og købe et lod i ‘tombolaen’.

Alle vinderne bliver offentliggjort i en video om Fodboldidioternes fodboldturnering, som bliver lagt op på fællesskabets YouTube kanal efter den 30. september.

Egen indsamling

På UNICEF platformen Start din egen indsamling kan du lave din egen indsamling, for eksempel i forbindelse med bryllup, fødselsdag eller lidt mere kreativt i forbindelse med en event som Fodboldidioternes turnering. Youtuber-fællesskabet Fodboldidioterne har været meget succesfulde med deres turnering og har allerede indsamlet over 38.000 kroner i skrivende stund. De mange bidrag vil gå til at hjælpe børn på flugt, så rigtig mange udsatte børn vil få hjælp på grund af denne egenindsamling.

UNICEF hjælper børn på flugt i de områder, de flygter fra, og i de lande de flygter igennem med både direkte hjælp og beskyttelse. Børn på flugt får basal nødhjælp som vand, mad, tæpper, tøj, medicin og psykologisk støtte. Det er det allermest basale disse børn har brug for.

Hjælp UNICEF med at beskytte børn på flugt

Støt nu