UNICEF gør arbejdet med
verdensmålene konkret

Hjem » ‘Sammen med UNICEF bliver erhvervslivets arbejde med verdensmålene konkret’

Erhvervslivets arbejde med verdensmålene

Skrevet 04. apr 2018 af Susan Knorrenborg

Senior Advisor i det tyske konsulentfirma WMC Healthcare og tidligere adm. i Skandinaviens førende stamcellebank, StemCare A/S, Lisbeth Juhl Christensen, er blevet genvalgt til UNICEF Danmarks bestyrelse.

Hun glæder sig til at tage endnu en ulønnet tørn for FN’s børneorganisation. Især udfordringen med at aktivere FN’s Verdensmål i organisationens partnerskaber med erhvervslivet ligger hende meget på sinde:

”Politikere samt mange ledere og medarbejdere i erhvervslivet forstår vigtigheden af verdensmålene. Men det er stadig uklart for en del, hvordan de konkret kan bruges som ramme. Her har UNICEF en vigtig rolle som facilitator,” siger Lisbeth Juhl Christensen.

Hun understreger, at fremtidige partnerskaber og alliancer handler om meget mere end donationer til UNICEFs arbejde. Parterne skal flytte sig fra passivt til aktivt samarbejde for at kunne skabe langt større værdi.

”Virksomhederne kan ud over økonomisk rygstød, give UNICEF vigtig know-how og muligheder, mens UNICEF omvendt kan bruge sit unikke internationale brand til at åbne døren til markeder, hvor partnernes brand måske endnu ikke er så stærkt,” forklarer hun.

Lisbeth Juhl Christensen

Lisbeth Juhl Christensen er blevet genvalgt til UNICEF Danmarks bestyrelse.