Sygeplejeske tilser lille barn

RICE og UNICEF:

Med håb om en bedre fremtid

RICE og UNICEF markerer 1-års dag for partnerskabet med lancering af nye produkter til fordel for udsatte børn i krisesituationer

Et år er gået siden RICE præsenterede Cups of Hope og dermed indledte et tre-årigt CSR-samarbejde med UNICEF med fokus på at gøre en forskel for børn i nød. Og RICE fortæller med stolthed, at de i løbet af ét år har solgt nok produkter til at forsyne 66.000 børn med rent vand i en hel måned. Det svarer til 9,9 millioner liter rent vand til udsatte børn.

Social ansvarlighed er en del af RICE’s DNA, og det har altid været en stor prioritet hos virksomheden. RICE tror på en bedre verden – og tror på at gøre en forskel.

”Når kriserne raser verden over, er det altid børnene, der bliver hårdest ramt. De står ofte uden adgang til essentielle nødvendigheder som mad og rent drikkevand. Det kan være svært at bevare håbet om en bedre fremtid – her vil RICE være med til at gøre en forskel,” siger Charlotte Guéniau, grundlægger og kreativ direktør hos RICE.

 

Hope is Bright

Fokus for samarbejdet er, at støtte børn i krisesituationer – og give dem håbet om en bedre fremtid. I det tre år lange samarbejde med UNICEF udvikler RICE hvert år nye CSR-produkter. Den nye ”Hope is Bright” kollektion støtter UNICEF i at sikre, at udsatte børn kan få nødhjælp i form af rent vand og terapeutisk mad. UNICEF hjælper hvert år millioner af børn i nød med livsvigtige forsyninger og anden form for nødhjælp.

Ved hvert salg af Hope is Bright donerer RICE 1,5 euro – disse 1,5 euro kan skaffe for eksempel 1.800 liter rent vand eller 1 dagsration af nærende jordnøddemos til et barn i nød. Hope is Bright kollektionen består af nogle af RICE’s favorit-produkter, valgt med kærlighed for at tilføje skøn hverdagsmagi i hjemmet.

Hvert år deltager RICE aktivt i udviklingsprojekter og nødhjælpsarbejde verden over med budskabet: Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen.

Fakta

  • Omkring 67 millioner børn er kronisk underernærede verden over. UNICEF hjælper hvert år millioner af børn, der lider af alvorlig underernæring.
  • Omkring 844 millioner mennesker har ikke adgang til basale vandforsyninger. Hvert år forsyner UNICEF flere millioner børn med rent drikkevand.

Vil I indgå i et partnerskab med UNICEF?

Kontakt os nu