UNICEF medarbejder løfter dreng op

Søg job i UNICEF her

Hjem » Job i UNICEF

UNICEF Danmark modtager mange uopfordrede ansøgninger fra engagerede mennesker, der gerne vil arbejde for at skabe bedre vilkår for verdens børn. Vi er glade for at se, at der er en stor interesse for UNICEFs arbejde.

Ansvaret for at besætte stillinger hos UNICEF ude i verden og i UNICEFs internationale afdelinger ligger ikke hos UNICEF Danmark, og vi kan desværre ikke formidle kontakt eller videresende ansøgninger. UNICEF Danmark modtager derimod gerne ansøgninger til stillinger i UNICEF Danmarks sekratariat, der ligger på Rentemestervej i Københavns nordvestkvarter. Nederst er det også muligt at indsende uopfordrede ansøgninger til sekratariatet.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Job i UNICEF Danmark

Følg os på Linked In - Her slår vi løbende nye jobs op

Du kan sende en uopfordret ansøgning her

Eller oprette dig i vores karrierecenter her

UNICEF Supply devision pakker nødhjælp til hele verden

Job i UNICEF Supply Division

Ved at klikke på følgende link kommer du videre til UNICEF Supply Divisions hjemmeside. Her kan du se, om der er ledige stillinger i den internationale del af UNICEF i Københavns Frihavn.

Som fundraiser hos UNICEF står på gaden og hverver faste støtter

Fundraiser?

Er du interesseret i at arbejde med telemarketing eller på gaden som promotor, så læs mere om arbejdet som fundraiser for UNICEF Danmark her.
English speaking? Read more on working as a fundraiser at UNICEF Denmark here.

Bliv frivilli hos UNICEF Danmark og kom ud og spred vores budskaber ved events etc

Frivilligt arbejde

Du kan gøre en forskel, der redder børns liv i udviklingslandene ved at yde en frivillig indsats for UNICEF i Danmark. Så står du og søger et frivilligjob, kan du læse mere om hvilke muligheder der er for at lave frivilligt arbejde i UNICEF Danmark.

Når vi har ledige stillinger i UNICEF Danmarks sekretariat i København, vil de være opslået herunder.