UNICEF Danmark for alle verdens børn støt børnene nødhjælp

Job i UNICEF

Hjem » Job i UNICEF

Der er heldigvis stor interesse for UNICEF i Danmark og for at arbejde for os.

UNICEF Danmark modtager mange uopfordrede ansøgninger fra engagerede mennesker, der gerne vil arbejde for at skabe bedre vilkår for verdens børn. Vi er glade for at se, at der er en stor interesse for UNICEFs arbejde.

Ansvaret for at besætte stillinger hos UNICEF ude i verden og i UNICEFs internationale afdelinger ligger ikke hos UNICEF Danmark, og vi kan desværre ikke formidle kontakt eller videresende ansøgninger. UNICEF Danmark modtager derimod gerne ansøgninger til stillinger i UNICEF Danmarks sekratariat, der ligger i FN Byen i Københavns Nordhavn. Nederst er det også muligt at indsende uopfordrede ansøgninger til sekratariatet.

Job i UNICEF Supply Division

Ved at klikke på følgende link kommer du videre til UNICEF Supply Divisions hjemmeside. Her kan du se, om der er ledige stillinger i den internationale del af UNICEF i Københavns Frihavn.

UNICEF Danmark blandt landets bedste mindre arbejdspladser. Great place to work 2017
Næsten Danmarks Bedste Mindre Arbejdsplads

Hurra! UNICEF Danmark indtager for 2. år i træk en flot plads i top 10 blandt landets bedste mindre arbejdspladser. Vi arbejder sammen for verdens bedste formål, og det, ved vi, er afgørende for medarbejdertrivslen.

Læs mere og se de andre gode arbejdspladser hos Great Place To Work

Frivilligt arbejde

Du kan også vælge at gøre et stykke frivilligt arbejde for verdens børn. Brug nedenstående link, og meld dig ind i en af UNICEF Danmarks lokalafdelinger og vær med til at gøre en forskel. Læs mere om det frivillige arbejde her.

Er du vores nye Fundraiser?

Er du interesseret i at arbejde med telemarketing eller på gaden som promotor, så læs mere om arbejdet som fundraiser for UNICEF Danmark, så se mere her.

Are you our new Fundraiser?

Read more on working as a fundraiser at UNICEF Denmark here.

Job i UNICEF Danmark

Følg os på Linked In – Her slår vi løbende nye jobs op

Du kan sende en uopfordret ansøgning her

Eller oprette dig i vores karrierecenter her

Når vi har ledige stillinger i UNICEF Danmarks sekretariat i København, vil den være opslået herunder.