Giv livreddende hjælp

vaccine kan være forskellen på liv og død

Støt nu
Dine 490 kr. kan sørge for, at 84 børn bliver fuldt vaccineret mod mæslinger.
Dine 299 kr. kan sørge for, at 76 børn bliver fuldt vaccineret mod mæslinger.
Dine 138 kr. kan sørge for en køleboks til sikker transport af vacciner.
Hver måned kan dine 299 kr. sørge for, at 52 børn bliver fuldt vaccineret mod mæslinger.
Hver måned kan dine 199 kr. beskytte 50 børn mod livstruende polio.
Hver måned kan dine 99 kr. sørge for, at 17 børn bliver fuldt vaccineret mod mæslinger.

Vacciner skal være for alle børn

Børn skal ikke dø af simple sygdomme, der kan forhindres med en vaccine. Hvert år redder vacciner omkring tre millioner børns liv. Mere end 20 millioner børn under ét år, får stadig ikke de basale vaccinationer, der kan betyde forskellen på liv eller død.

1,5 millioner dør hvert år

De børn, som ikke har adgang til vaccination, bor oftest i fjerntliggende egne, på gaden eller i konfliktramte områder. Børnene mangler typisk også andre basale ting som mad, rent vand, skolegang og lægehjælp. Det betyder, at det er de i forvejen mest udsatte børn, der har allermest brug for vaccinerne, som ikke får dem.

Hver år dør ca. 1,5 millioner børn under fem år af sygdomme, der kunne have været forebygget med vaccination. Men din hjælp kan vi nå de børn.

Hvad gør UNICEF?

Vi arbejder målrettet på at give alle børn den beskyttelse, som livreddende vacciner giver.

UNICEF er verdens største indkøber af vacciner. Vi køber vacciner til 45 procent af verdens børn, og vi arbejder hårdt på at holde priserne på vaccinerne så langt nede som muligt, så også de fattigste lande kan være med.

UNICEF leder globale indsatser for at få vaccineret alle børn, også dem, der bor dybest inde i slummen og højest oppe i bjergene. Vi forpligter regeringer og lokalsamfund til at engagere sig i, at alle børn bliver omfattet af de rutinemæssige vaccinationsprogrammer, og vi sikrer, at vaccinerne holdes kolde, fra de forlader lageret, til de er fremme hos børnene.

Vacciner

Vi sikrer vacciner til verdens børn En vaccine kan være forskellen på liv & død Børn skal ikke dø af simple sygdomme, der kan forhindres…

Vidste du at …

Vi er afhængige af frivillige gaver & donationer

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

Af én doneret krone går lidt over 3 øre til administration

Når du donerer går 82,8% til arbejdet for børn, 12,9% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3,1% til administration.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.

Læs mere om, hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler.