Støt

Virksomheder &

Partnerskaber

Din virksomhed kan være med til at gøre en forskel for verdens børn

Der er mange forskellige måde at samarbejde med UNICEF på. Vi indgår partnerskaber med både små og store virksomheder samt fonde – både nationalt og globalt. Vores samarbejder gør ikke mindst vores arbejde muligt, men er også med til at løfte det sociale ansvar og gøre verden til et bedre sted for verdens mest udsatte børn.

Indgå et samarbejde

Nationalt samarbejde

Indgå et strategisk samarbejde med UNICEF i Danmark – fx et branding- og produktsamarbejde. Eller bliv en del af vores Erhvervshjælper program, hvor I støtter med et fast årligt bidrag, og herigennem viser, at I har fokus på social ansvarlighed.

Globalt samarbejde

UNICEF ​​udvikler partnerskaber, med virksomheder og fonde på tværs af brancher, der giver klare forretningsmæssige fordele og rejser vigtige midler til verdens børn. Som partner går I sammen med det stærkeste globale brand blandt humanitære organisationer. 

Som verden største børneorganisation giver et samarbejde med UNICEF din virksomhed en reel mulighed for at arbejde målrettet med FNs verdensmål.  Alle 17 verdensmål involverer nemlig børn – direkte eller indirekte – fordi børn og unge er helt afgørende for vores fælles fremtid.

Verdensmålene er et udtryk for vores fælles globale ansvar og repræsenterer verdenssamfundets mål om at skabe en bedre verden. Gennem samarbejdet styrker I således jeres CSR-profil og skaber social bæredygtighed, som kan anvendes i jeres ESG-rapportering. Virksomhedens indsatser på ESG-området kan bruges som branding og til at positionere jer som en virksomhed, der engagerer sig og tager samfundsansvar.

Indgå et samarbejde og hjælp os med at gøre verden til et bedre sted.

Giv en virksomhedsdonation

Midlerne rækker langt, når det kommer til at give udsatte børn en chance for at overleve, komme i skole, være raske og trygge. For fx kan 9.721 kr. gøre en verden til forskel for børn, der er ramt af en katastrofe. Det er nemlig prisen for et nødhjælpstelt, som kan give ly til en midlertidig skole eller et sundhedscenter.

Din virksomhed kan med 4.900 kr. sende 100 børn afsted med en skoletaske med kladdehæfter og blyanter.
Din virksomhed kan med 9.721 kr. sørge for et nødhjælpstelt, som f.eks. kan give ly til en midlertidig skole.
Dine 27.750 kr. kan sørge for nødhjælpspakker til 150 børn, som kan hjælpe dem med at holde varmen i den kolde vinter.

Udvalgte partnerskaber

  Hempel Fonden kæmper for kvalitetsuddannelse

   Partnerskab: Saxo deler læseglæden med verdens børn

    Partnerskab: Grundfos Fonden sørger for rent vand

     DBU og UNICEF vil styrke det gode børneliv