Syriens borgerkrig
raser fortsat

Over 8,5 mio. børn har brug for hjælp!

Hver måned kan dine 299 kr. sørge for rent vand til over 3000 børn i en uge.

Hver måned kan dine 199 kr. sørge for nøddemos, som sikrer 4 børn mad i en uge.

Hver måned kan dine 99 kr. hjælpe 4 af verdens mest udsatte børn i skole med en skoletaske.

Dine 706 kr. kan give livsvigtigt vandrensnings- og hygiejneudstyr til 2 familier.

Dine 299 kr. kan sørge for nøddemos, som sikrer 6 børn mad i en uge.

Dine 199 kr. kan beskytte 50 børn mod livstruende polio.

Omkring 6 millioner børn er født under konflikten og kender ikke til andet end at leve med sorg, sult og utryghed.

 
 

Vi må ikke glemme børnene i Syrien!

Mere end 12.000 børn er blevet såret eller har mistet livet i konflikten. Selvom de kun er børn bliver de frarøvet de mest fundamentale rettigheder: Mad, vand, medicin, beskyttelse og muligheden for at gå i skole. De bliver rekrutteret som børnesoldater og tvunget til at kæmpe de voksnes krig. Sidste år var et af de værste nogensinde for børnene!

Lige nu har over 8,5 millioner syriske børn brug for hjælp, mens 500.000 børn i Syrien lider af kronisk underernæring. UNICEF arbejder som altid for at hjælpe børnene, men vi har brug for al den hjælp, vi kan få.

Hjælp børnene nu!

UNICEFs indsats omfatter bl.a.:

Rent vand / Reparation af ødelagte vandforsyninger / Uddeling af pakker med sæbe, tandbørster, hygiejnebind, vaskemiddel, vandrensningstabletter og andre hygiejneforsyninger / Etablering af nødtoiletter / Vaccination af børn mod polio og mæslinger, som er særligt smitsomme sygdomme / Screening af børn for underernæring og behandling af underernærede børn / Psyko-social støtte og traumebehandling / Beskyttelse af uledsagede børn og hjælp til at genforene familier / Etablering af midlertidige skoler / Uddeling af vintertøj / Information om, hvordan man beskytter sig mod COVID-19.

Hjælp UNICEF med at beskytte Syriens børn

Støt nu
UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE GÅR 1 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du donerer går 89,5% til arbejdet for børn, lidt over 8% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 1% til administration.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.