Deltag i årets vigtigste flyvning!
Den 6. marts sender Norwegian og UNICEF et fly fyldt med skolematerialer og anden nødhjælp til børn ramt af konflikten i Mali. Målet er, at fylde hver eneste centimeter af flyet. Du kan hjælpe med at fylde flyet og give børn i Mali en bedre fremtid. Giv et bidrag her på siden!

STØT
Du kan også hjælpe ved at sende en sms med teksten FLY til 1900. Så giver du 150 kr.

Fyld et fly med nødhjælp

Sikret

Multipage

  1. 1
  2. 2

Vælg et beløb (du kan også betale med MobilePay i stedet for kort)

Kampanje

  1. 1
  2. 2

Firma oplysninger

Personlige oplysninger

Oplysninger til PBS aftale

CPR nummer er ikke obligatorisk. Oplys CPR hvis du vil have skattefradrag for din donation.

​Vi sender et fly med nødhjælp til Mali

Flere år med krig og konflikt rammer børnene i Mali hårdt. 360.000 børn går glip af vigtig skolegang. Siden konflikten brød ud i 2012 er næsten 400 skoler lukket, fordi de er ødelagt, plyndret, overtaget af militæret eller brugt som husly til de mange flygtninge. 

Børnene i Mali har et stærkt ønske om at komme tilbage i skole. Vi ved, at kriseramte børn håndterer traumer bedst, hvis de får en hverdag med normale dagligdags aktiviteter som at gå i skole, lege med andre børn eller spille fodbold. Derfor arbejder UNICEF målrettet på at få Mali’s børn tilbage i skole.

Hjælp os med at fylde et fly med skolematerialer og andet nødvendigt udstyr, så Mali’s børn en dag vil kunne forsørge sig selv og genopbygge sine lokalsamfund.