Støt

Red børneliv

– hver dag

Støt UNICEF fast

Støt fast allerede i dag

Kulde, krig, et land i ruiner og en fremtid, der hænger i laser. Sådan er virkeligheden lige nu for børn i Ukraine. Det samme billede tegner sig for børn i Gaza og millioner af børn verden over.

Men sådan behøver det ikke at være.

Vi kan give børn en mere sikker fremtid. Vi kan hjælpe dem igennem kriser og katastrofer. Vi kan gøre verden til et bedre sted at være barn. Sammen kan vi omskrive historien og give verdens børn en lysere fremtid.

Det lange seje træk

At gøre verden til et bedre sted for børn er ikke en hurtig løsning. Der findes ikke et quick fix. Det kræver, at vi sammen smøger ærmerne op og tager det lange seje træk.

Og derfor er det så vigtigt, at du støtter UNICEF fast hver måned.

Som fast støtte sørger du for, at vi altid kan være der for børn – lige meget hvor de befinder sig. Du sørger for hurtig nødhjælp, når katastrofen rammer. Og du investerer i både skolegang og bæredygtige løsninger. Det er børnenes chance for en lysere fremtid.

Hvorfor støtte fast?

Som fast støtte i UNICEF giver du den absolut bedst tænkelige hjælp. Den faste støtte giver os mulighed for både at være til stede, når katastrofen rammer, og investere i de langsigtede løsninger, som giver børnene en lysere fremtid.

  • Den faste støtte sikrer, at hjælpen altid går til de børn, der har mest brug for den.
  • Den frigiver flere penge til børnene, fordi UNICEF kan spare på udgifterne til at samle penge ind.
  • Den går til det lange seje træk, der skal bringe familier ud af fattigdom.
  • Den gør det muligt for os at planlægge og effektivisere hjælpearbejdet, så børnene får så meget hjælp som muligt ud af hver eneste støttekrone.

Vidste du, at UNICEF kun bruger 3% til administration?

I UNICEF gør vi alt, vi kan, for at sikre, at hver eneste støttekrone tæller for så mange børn som muligt. Derfor er vi meget påpasselige med vores omkostninger og administration. Når man donerer 100 kr. til UNICEF, går gennemsnitligt 85,3 kr. til formålet. Vi investerer ca. 8,5 kr. i indsamlingsaktiviteter, som sikrer, at vi får samlet så mange penge ind som muligt. Kun 3 kr. går til administration.

Når du donerer 100 kr. går 85,3 kr. til børnene og kun 3 kr. til administration.

Vidste du at …

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

Ud af én doneret krone går 3 øre til administration

Når du donerer går 85,3% til arbejdet for børn, 8,7% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3% til administration.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.