Støt

Gør en forskel for børn

– hver dag

Støt UNICEF fast
Mindst to børn i katastrofeområder kan hver måned få en nødhjælpspakke Støt fast
Over 500 børne kan få rent drikkevand hver måned
Hver måned kan du sørge for nøddemos, som sikrer mad til to børn i en uge Støt fast

Bliv fast støtte og vær med til at omskrive børns historie

Krige, kriser og klimaforandringer truer børns liv og fremtid i hele verden. Alt for mange børn efterlades uden tag over hovedet, uden mad og uden skolegang – men sådan behøver det ikke at være.

Som fast støtte kan du være med til at skabe varige forandringer i millioner af børns liv.  

Sammen kan vi være til stede for alle børn, altid, og handle hurtigt, når og hvor det er nødvendigt. Sammen kan vi give børnene en chance for en lysere fremtid. Sammen kan vi omskrive deres historie.

I fællesskab skaber vi utrolige forandringer for verdens børn

UNICEF hjælper flere børn end nogen anden organisation i verden. Men vi kan ikke gøre det alene! Intet af det, vi gør, er muligt uden vores store fællesskab af støtter og ildsjæle, der gerne vil være med til at give alle børn en fair chance.

Sammen har vi halveret antallet af børn, der ikke går i skole på kun 20 år. Vi har afværget sultkatastrofer. Og vi har bragt polio til randen af udryddelse.

Sammen omskriver vi børns historie – hver eneste dag. Vil du hjælpe?

Hvorfor støtte fast?

Som fast støtte i UNICEF giver du den absolut bedst tænkelige hjælp. Den faste støtte giver os mulighed for både at være til stede, når katastrofen rammer, og investere i de langsigtede løsninger, som giver børnene en lysere fremtid.

  • Den sikrer, at vi kan være til stede i mere end 190 lande verden over og altid har nødhjælp klar, så vi kan rykke ud med det samme, når katastrofen rammer.
  • Den faste støtte sikrer, at hjælpen altid går til de børn, der har allermest brug for den.
  • Den gør det muligt for os at planlægge og effektivisere hjælpearbejdet, så børnene får så meget hjælp som muligt ud af hver eneste støttekrone.
  • Den faste støtte går til det lange seje træk, der skal bringe mennesker ud af fattigdom.
  • Den frigiver flere penge til børnene, fordi UNICEF kan spare på udgifterne til at samle penge ind.

Vidste du, at UNICEF kun bruger 3% til administration?

I UNICEF gør vi alt, vi kan, for at sikre, at hver eneste støttekrone tæller for så mange børn som muligt. Derfor er vi meget påpasselige med vores omkostninger og administration. Når man donerer 100 kr. til UNICEF, går gennemsnitligt 85,3 kr. til formålet. Vi investerer ca. 8,5 kr. i indsamlingsaktiviteter, som sikrer, at vi får samlet så mange penge ind som muligt. Kun 3 kr. går til administration.

Når du donerer 100 kr. går 85,3 kr. til børnene og kun 3 kr. til administration.

Vidste du at …

Vi er afhængige af frivillige gaver & donationer

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

Af én doneret krone går lidt over 3 øre til administration

Når du donerer går 82,8% til arbejdet for børn, 12,9% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3,1% til administration.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.

Læs mere om, hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler.