Støt

Sæt dit personlige aftryk

som Major Donor

Jacob og hans familie hjalp udsatte piger i Kenya

​Jacob Thygesen og hans familie nærede et stort ønske om at gøre en konkret forskel for børn, der har brug for en ny chance i livet.

 

Projektet i Kenya

Sport har altid spillet en stor rolle i Jacobs liv, og derfor faldt det naturligt for ham og hans familie, at støtte et projekt i Kenya, hvor UNICEF bruger sport til at hjælpe udsatte piger ud af prostitution og misbrug og styrke deres selvtillid, så de får mod på at vende tilbage til skolen. Familien støttede projektet i perioden 2011-2014.

Jacob Thygesens familie valgte i 2011 at tage til Kenya for at se projektet med egne øjne. I billedet (th) er det hans datter, Laura, med en af de kenyanske piger, der har fået hjælp. Familiens støtte har blandt andet betydet, at 12.000 udsatte piger har fået hjælp.

Vores families deltagelse i projektet med UNICEF var i første omgang et forsøg på konkret at hjælpe en række unge mennesker. Det var også en mulighed for at øge, ikke mindst vores døtres bevidsthed om, hvordan leveforholdene er mange steder i Afrika. De var både glade og stolte over at være en del af projektet, og deres glæde ved at kunne hjælpe jævnaldrende børn i Kenya har været kæmpestor.

 • Jacob Thygesen
 • Major donor


Mere om Major Donor

  Derfor skal du samarbejde med UNICEF

   Sådan bliver du Major Donor

    Vil du være rig på mere end penge?


    Kontakt os for at høre mere

    Rikke Worm Borch

    • Head of Major Donors