Støt

Derfor støtter vi UNICEF fast

Mød nogle af vores faste støtter

Her kan du møde nogle af de fantastiske mennesker, der har valgt at støtte verdens mest udsatte børn, med et fast beløb hver eneste måned. Uden dem kunne vi ikke hjælpe så mange børn. Derfor er vi så taknemmelige for, at de findes.

Sussi Trampedach

Jeg stopper aldrig – kun hvis jeg går konkurs

“Min mor gav altid 100 kroner til folk, der sad og tiggede på gaden. Man deler, det man har, sagde hun. Og jeg vil gerne give og gøre en forskel for, at verden kan blive et bedre sted at være. Og så længe det kun er 200 kroner, tænker jeg, det er nok til, at det kan betyde lidt, og ikke så meget, at jeg kan mærke det. Jeg synes næsten, det er vores pligt, fordi vi har noget, vi kan dele ud af.”

Uffe Kaare Rasmusssen

Mine børn ser, at selv små bidrag gør en forskel

“Hver dag konfronteres vi i vores del af verden med billeder og historier om folk og ikke mindst børn i nød. Flygtninge fra krig og manglende fremtidsperspektiver. Det er hjerteskærende, og omfanget kan godt gøre en lidt modløs. Derfor er det dejligt, at der findes en mulighed for at støtte en organisation som UNICEF. Mine børn ser, at selv små bidrag kan være med til at sætte gang i en god udvikling og gøre en forskel for mange mennesker.” 

Bent Johan Poulsen

Vi lever i smørhullet Danmark

“Jeg har to videbegærlige og dejlige døtre. Vi lever i smørhullet Danmark, hvor de får alle muligheder for at lære. Men det har dejlige og videbegærlige børn andre steder ikke. Jeg vil gerne bare gøre en lille smule for at give dem chancen for at gøre noget godt for sig selv og deres familier.”

Sonja Rasmussen

Tanken om at redde bare ét barn er virkelig god!

“Jeg tænker tit på, at mit bidrag måske kan gøre et barn mæt i nogle dage eller give et barn mulighed for at gå i skole, og det gør mig glad! Jeg ved, at jeg ikke kan redde alle børn i verden, men tanken om måske at redde bare ét barn, er virkelig god! Jeg synes, det er ubærligt at se børn sulte og lide, sågar dø, på grund af voksnes krige og uvidenhed. Den hjælp, de får, kan skabe glæde og håb for deres fremtid – ja, for hele verdens fremtid.”

Bliv fast støtte af UNICEF

Hvorfor UNICEF?

Når vi spørger flere af vores faste støtter, om hvorfor de har valgt at støtte børn i samarbejde med netop os, så fremhæver mange af dem, at de gennem UNICEF kan hjælpe MANGE udsatte børn i stedet for færre børn eller blot et enkelt fadderbarn. Det er også vigtigt for dem, at UNICEF har en tilknytning til FN. For med FN i ryggen er det nemmere at få regeringer i tale og få indflydelse på det, de beslutter.