Støt

Få skattefradrag, når du støtter UNICEF

Regler for skattefradrag

Når du støtter en hjælpeorganisation som UNICEF, kan du få skattefradrag. Her på siden kan du se, hvordan du kan trække din velgørenhed fra i skat.

Så meget kan du trække fra

Når du donerer til UNICEF i Danmark kan du trække hele dit samlede bidrag fra i skat – dog højst i 2024.

Læs mere om reglerne på SKATs hjemmeside

Sådan fungerer det

Hvis du har oplyst dit CPR nummer til UNICEF Danmark i forbindelse med en donation, så sørger vi for, at alle dine fradragsberettigede donationer bliver opgivet til SKAT. Vi indberetter bidrag hvert år i januar, og indberetningen foregår helt automatisk.

Hvis du har doneret uden at oplyse dit CPR nummer, kan du oplyse det her. Oplyser du ikke dit CPR nummer, kan vi ikke indberette dine bidrag, og du mister dermed fradragsmuligheden.

Kundeservice

  • Spørgsmål om donationer eller vores shop.

For donationer betalt via MobilePay

For at indberette donationen, skal vi bruge følgende detaljer: beløb, transaktionsnummer og dato for donationen samt dit navn, adresse og CPR nummer.

  1. Åben din MobilePay app.
  2. Tryk på Aktiviteter i menuen.
  3. Tryk på den pågældende donation.
  4. Tryk på transaktionsoplysninger nederst på skærmen.
  5. Tag et screenshot. Her fremgår både beløb, transaktionsnummer (external ID) og dato.
  6. Send billedet til [email protected] og skriv dit navn og din adresse i e-mailen, samt at du ønsker fradrag for donationen. OBS! Af sikkerhedsmæssige årsager skal du ikke sende dit CPR nummer med i e-mailen, men via denne formular.

Særlige regler for fradrag, hvis du binder dig for 10 år

Støtter du med en fast aftale, der løber i minimum 10 år, kan du trække bidrag svarende helt op til 15 % af din personlige indkomst fra i skat.