"Vi er i IKEA i Danmark meget glade for
vores lange og gode samarbejde med UNICEF.

Det bringer os stor værdi at have en både
strategisk og praktisk samarbejdspartner,
som har indsigt og udsyn på det sociale område."

Jonas Engberg, Sustainability Manager, IKEA Danmark

Hvorfor UNICEF som partner?

Har du og din virksomhed brug for at differentiere jeres brand på det globale marked? Vil I gerne vinde nye markedsandele og løfte jeres salg? Vil I samtidig gerne gøre noget godt for verdens børn og finde konkrete værktøjer til at styrke virksomhedens CSR-profil? 

Som UNICEF-partner går I sammen med det stærkeste globale brand blandt humanitære organisationer. Vi er til stede i næsten alle lande og er den mest indflydelsesrige børneorganisation. UNICEF er den organisation, der når flest børn med en effektiv organisering og lave administrationsomkostninger på 5 procent. Din virksomhed og verdens børn får derfor mest ud af at samarbejde med UNICEF.

Børn er vores ansvar og fremtid. Børn er fremtidens forbrugere og meningsdannere. Mange kunder og ansatte i din virksomhed har selv børn. Derfor er UNICEFs rettighedsbaserede og innovative tilgang til at sikre, at børn overlever, beskyttes og har adgang til mad og sundhed relevant for alle virksomheder.

Hvis du og din virksomhed vil i dialog med UNICEF omkring et samarbejde, så kontakt en af vores Corporate Relations Managere her til højre