fakta-syrien-klasseværelse-spørgsmål

Undervisning

Undervisning i børns rettigheder

UNICEF har lavet en værktøjskasse med en masse inspiration til dig, der ønsker at inddrage børns rettigheder i undervisningen i en enkelt time, en enkelt dag eller en hel uge. Der er et væld af opgaver, undervisningsmaterialer og hjælp til at lave et klassecharter.

Du kan hente gratis undervisningsmateriale her på siden og også bruge vores læringsportal; et online og interaktivt undervisningsmateriale om børns rettigheder, i undervisningen. Besøg den her. Se også vores hjemmeside omkring Rwanda her, hvor der findes en masse spændende forløb med afsæt i FN’s Verdensmål og Børnekonventionen.

Nyhedsbrev

Modtag vores gratis undervisningsmaterialer og masser af inspiration til dig som lærer fire gange årligt
SKOLE* - Nyhedsbrev til skoler
Undervisningsmaterialer til Indskoling

Rettighedsskole læringsportal

På vores læringsportal finder du materialer til Indskoling. Du finder f.eks. klassecharter og lege omkring barnets rettigheder. Der er også materialer til mellemskolen, og også materialer til udskolingen.

UNGE FORANDRER VERDEN - Rasmus og Sofie i Rwanda

Unge forandrer verden

Se også vores nye hjemmeside, hvor vi har været i Rwanda med Sofie og Rasmus. Her findes en masse spændende forløb med afsæt i FN's Verdensmål og Børnekonventionen.

skole-skolegang-elfenbenskysten

Gratis undervisningsmaterialer

Du kan hente gratis undervisningsmateriale her på siden. Du finder f.eks. vores materialer, hvor HR. Skæg har været i Indonesien og vores Børnekonventionsfolder.

børnearbejde-issiaka-kakaoplantage-skole-skoleelev

Tema om børnearbejde

Omkring 150 millioner børn i alderen 5-14 år arbejder. De fleste arbejder for at hjælpe med at skaffe mad og tøj til familien. Mange børn kommer aldrig i skole. På disse sider finder du UNICEFs tema om børnearbejde med en masse eksempler og fakta. Læs Issiakas historie her og Læs om Yunis her.

Billeder til din opgave om børnearbejde

Her finder du billeder og statistik til din opgave om børnearbejde