Sammen er vi
Verdensforældre

Verdensforælder

Som Verdensforælder hjælper du børn over hele verden – hver dag, året rundt. Du støtter børn ramt af katastrofer, og du er med dem, når de har desperat brug for hjælp for at få opfyldt selv de mest basale behov i deres opvækst. Du er med dem og støtter dem hele vejen fra mors mave og frem til voksenlivet. Dit engagement forandrer mange børns liv!

Støt verdens børn

Bliv Verdensforælder

Du gør en forskel

I Mongoliet har UNICEF vaccineret 500.000 børn. Vores mål er at nå ud til alle børn i verden. Uanset, hvor man er født, har man nemlig ret til den bedst mulige sundhed og behandling af sygdomme.

UNICEFs effektive behandling kan forhindre, at en HIV-positiv mor overfører sin virus til sit barn. Lille Felix på billedet her er 1 år gammel, og han er ikke blevet smittet med HIV, selvom hans mor har sygdommen.

Siden 2006 er mere end 137 millioner børn i Indien blevet vaccineret mod denne forfærdelige sygdom, og i 2012 blev hele landet erklæret poliofrit! Faktisk er sygdommen ved at være helt udryddet.

Hvordan er det muligt?

Som Verdensforælder hjælper du ikke bare ét barn, en landsby eller børn i et enkelt land. Du er med og kæmper for, at alle børn i hele verden skal få det bedre. Sammen påvirker vi regeringer, uddanner lærere og sundhedshjælpere, bryder farlige traditioner, snakker med præsidenter og guerillaledere, udrydder farlige sygdomme og meget mere.

Du kan også være med til at nå langt for børn

Bliv Verdensforælder