UNICEF hjælper coronaramte Indien

UNICEF hjælper coronaramte Indien

Hjem » UNICEF hjælper coronaramte Indien

Indien er lige nu ramt af en alvorlig anden bølge af COVID-19. UNICEF samarbejder med partnere for i al hast at afhjælpe de ulykkelige konsekvenser af sygdomsspredningen.

Anden bølge af coronapandemien har lagt enorm belastning på det indiske sundhedsvæsen. Smittespredningen er både større og foregår mere hastigt, end det hidtil har været tilfældet.
Sårbare familier betaler den største pris, og akut handling er nødvendig for at undgå tragisk tab af liv.

Hvad gør UNICEF?

  • Første sending af livreddende forsyninger i form af 3.000 flasker med ilt, testkits og medicin er allerede sendt afsted fra UNICEFs verdenslager til Indien. Men der er brug for mere assistance.
  • UNICEF fortsætter derfor arbejdet med at øge adgangen til livreddende ilt ved at anskaffe og installere respirationsanlæg på hospitaler til behandling af alvorlige og kritiske COVID-19 tilfælde.
  • UNICEF sørger desuden for øget tilgængelighed af hurtige, nøjagtige testmaskiner i nogle af de mest berørte distrikter.
  • Siden starten af ​​pandemien har UNICEF konsekvent arbejdet for at undgå spredning af misinformation og for at oplyse de mere end 660 millioner borgerne om, hvordan man bedst holder sig sikker mod coronavirus; brug af masker, fysisk afstand og håndvask.
  • UNICEF yder desuden teknisk support til den indiske regering for at hjælpe med at sikre, at 12,3 millioner børn er i stand til at fortsætte med at blive undervist hjemmefra, så længe pandemien pågår.
  • Herudover støtter UNICEF den indiske regerings arbejde med fremskyndelsen af ​​deres nationale vaccineudrulning, så den ligeligt når ud til alle befolkningsgrupper.

Indsatsen går til COVAX initiativet.

Hjælp os med at sende midler til Indien

Støt nu

0

Har UNICEF i Indien nået siden starten af ​​pandemien med information om, hvordan man bedst holder sig sikker mod coronavirus; brug af masker, fysisk afstand og håndvask