UNICEF CUP '22

Danmarks mest velgørende fodboldturnering

 

Efter tre års Corona-pause er Danmarks mest velgørende fodboldturnering tilbage, når Ceres
Arena åbner dørene til UNICEF Cup lørdag den 17. september.
Her kæmper skuespillere og komikere, tidligere fodboldstjerner og AGF-legender om æren og den prestigefyldte pokal.
Hele overskuddet fra turneringen går til UNICEF’s arbejde med at hjælpe børn verden over.

 
 

Seks hold kæmper om den eftertragtede pokal

TV-værtslandsholdet har i år Lars Christiansen som anfører, og til at hjælpe sig med at genvinde titlen har den tidligere håndholdstjerne bl.a. Stig Tøfting og Thomas Gravesen med på holdet. Men der bliver kamp til stregen fra Komikerlandsholdet, der ledes af Carsten Bang og har Martin Johannes samt Geo blandt holdets bærende kræfter.

Skuespillerlandsoldet stiller med Cyron Melville som anfører, og de kommer naturligvis også til Aarhus for at vinde. Hos AGF Legends & Friends bærer Bent Wachman anførerbindet og får blandt andet selskab af Martin Jørgensen og Rasmus Tantholdt.

Herudover stiller Dansk Ingeniør Service, der har støttet UNICEF i mange år, med Ingeniørlandsholdet, mens arrangørerne Verdens Mest Velgørende Fodboldhold naturligt stiller op i eget navn.

 

 
 

Overskuddet går ubeskåret til vacciner

Børn skal ikke dø af simple sygdomme, der kan forhindres med en vaccine. Hvert år redder vacciner mellem to og tre millioner børns liv. Mere end 20 millioner børn under ét år, får dog stadig ikke de basale vaccinationer, der kan betyde forskellen på liv eller død. Vacciner skal være for alle børn!

Læs mere om UNICEFs arbejde for at sikre vacciner til verdens børn

”Hvert år dør omkring 1,5 millioner børn under fem år af sygdomme, som kan forebygges ved hjælp af almindelige børnevacciner. For blot 10 kr. er det for eksempel muligt at hjælpe UNICEF med at vaccinere mere end 10 børn mod stivkrampe. Så vi kan gøre en utrolig forskel med de penge, der samles ind”.
Susanne Dahl , Generalsekretær i UNICEF Danmark

HJÆLP UNICEF MED AT VACCINERE VERDENS BØRN

Støt nu
   

Ceres Arena åbner dørene kl. 12:00. Der er officiel velkomst kl. 12.30, kl. 12.40 er kick-off på første kamp og der er præmieoverrækkelse kl. 15:45. Gratis entre for både børn og voksne og der vil være aktiviteter for børn i alle aldre.

I årets UNICEF Cup møder alle hold hinanden i kampe af 9 minutter, så der bliver masser af muligheder for at se både tidligere fodboldstjerner og kendisser lave lækkerier på banen i Ceres Arena. I speakerboksen sidder Thomas Kristensen og Claus Elming, der holder styr på detaljerne og sørger for underholdning og højt humør.