Derfor støtter vi fast

Derfor støtter vi
UNICEF fast

Her kan du møde nogle af de fantastiske mennesker, der har valgt at støtte verdens allermest udsatte børn gennem UNICEF,
med et beløb hver eneste måned. Uden dem kunne vi ikke hjælpe lige så mange børn. Derfor er vi så taknemmelige for, at de findes.

 

Sussi Trampedach

Jeg stopper aldrig – kun hvis jeg går konkurs

“Min mor gav altid 100 kroner til folk, der sad og tiggede på gaden. Man deler, det man har, sagde hun. Og jeg vil gerne give og gøre en forskel for, at verden kan blive et bedre sted at være. Og så længe det kun er 200 kroner, tænker jeg, det er nok til, at det kan betyde lidt, og ikke så meget, at jeg kan mærke det. Jeg synes næsten, det er vores pligt, fordi vi har noget, vi kan dele ud af.”

Sussi Trampedach

 

Gertrud Baun

Det sætter min hjælp i system

“En opringning fra UNICEF gjorde det klart for mig, at det faktisk betyder rigtigt meget for en organisation at kunne regne med faste beløb. De kan bedre planlægge ud fra selv små, men faste, beløb frem for mere ’ujævne’ donationer. Og det sætter min hjælp i system, hvilket også er en fordel for mig. Jeg behøver ikke på samme måde tage stilling fra måned til måned, fra katastrofe til katastrofe, for jeg ved, at jeg hele tiden som minimum yder min faste støtte.” Læs hele interviewet med Gertrud.

Gertrud Baun

 

Uffe Kaare Rasmusssen

Mine børn ser, at selv små bidrag gør en forskel

“Hver dag konfronteres vi i vores del af verden med billeder og historier om folk og ikke mindst børn i nød. Flygtninge fra krig og manglende fremtidsperspektiver. Det er hjerteskærende, og omfanget kan godt gøre en lidt modløs. Derfor er det dejligt, at der findes en mulighed for at støtte en organisation som UNICEF. Mine børn ser, at selv små bidrag kan være med til at sætte gang i en god udvikling og gøre en forskel for mange mennesker.” Læs hele interviewet med Uffe.

Uffe Kaare Rasmussen

 

Maria Lund Kloster

Jeg kan hjælpe, selvom jeg er studerende

“Jeg er fast støtter, fordi jeg på den måde kan hjælpe andre, der har mindre, end jeg har. Det gør mig glad at tænke på, at jeg med lidt penge hver måned kan gøre en forskel for et sygt barn et helt andet sted i verden. Det giver mig noget. UNICEF giver mig muligheden for, at jeg med det lille beløb jeg som studerende har råd til at lægge fra hver måned, kan hjælpe andre i nød.”

Maria Lund Kloster

 

Sidsel Stub hansen

Jeg er stolt af at være med til at hjælpe

“Jeg er mor til to piger på fire og to år. Og da min ældste blev født, besluttede jeg mig for at bære et princip frem – fra mor til mor! Tænk ikke at kunne give sit barn mad eller ikke at kunne sørge ordentligt for sit barn. ALLE mødre vil deres barn det bedste, og det må være sønderknusende at vide, at man ikke kan gøre netop det. Jeg er stolt af at kunne være med til at hjælpe børn.”

Sissel Stub Hansen

 

Bent Johan Poulsen

Vi lever i smørhullet Danmark

“Jeg har to videbegærlige og dejlige døtre. Vi lever i smørhullet Danmark, hvor de får alle muligheder for at lære. Men det har dejlige og videbegærlige børn andre steder ikke. Jeg vil gerne bare gøre en lille smule for at give dem chancen for at gøre noget godt for sig selv og deres familier.”

Bent Johan Poulsen

 

Sonja Rasmussen

Tanken om at redde bare ét barn er virkelig god!

“Jeg tænker tit på, at mit bidrag måske kan gøre et barn mæt i nogle dage eller give et barn mulighed for at gå i skole, og det gør mig glad! Jeg ved, at jeg ikke kan redde alle børn i verden, men tanken om måske at redde bare ét barn, er virkelig god! Jeg synes, det er ubærligt at se børn sulte og lide, sågar dø, på grund af voksnes krige og uvidenhed. Den hjælp, de får, kan skabe glæde og håb for deres fremtid – ja, for hele verdens fremtid.”

Sonja Rasmussen

Gør en livsforandrende forskel for MANGE børn

Bliv fast støtte