Pandora vil sikre bedre
levevilkår for verdens børn


 

PANDORA x UNICEF

Samarbejdet med Pandora har fokus på FN’s verdensmål #3, #4 og #5, som handler om overlevelse og trivsel samt uddannelse og ligestilling. Konkret har partnerskabet særlig fokus på ’empowerment’ og ligestilling - især blandt unge piger.

 

 

Partnerskab med Pandora fokus på empowerment og ligestilling

Partnerskabet mellem Pandora, som UNICEF startede i 2019, vil ud over at sikre millioner i støtte til UNICEFs globale arbejde for verdens mest sårbare børn, rette et særligt fokus mod ’empowerment’ og ligestilling – især blandt unge piger.

”Sammen med UNICEF ønsker vi at give en stærk stemme til den næste generation og forbedre mulighederne for, at de kan opnå deres fulde potentiale. Millioner af børn verden over, især piger, kommer aldrig i skole. Flere millioner afslutter aldrig deres uddannelse. Og mange kæmper for deres ret til at blive hørt, være sig selv og opfylde deres potentiale. Vi vil være med til at tackle disse samfundsmæssige udfordringer,” udtaler Pandoras administrerende direktør, Alexander Lacik.

Millioner af børn verden over, især piger, kommer aldrig i skole. Flere millioner afslutter aldrig deres uddannelse. Og mange kæmper for deres ret til at blive hørt, være sig selv og opfylde deres potentiale.
Alexander Lacik, administrerende direktør i Pandora

 
 

Smykker med formål

Pandora har i forbindelse med partnerskabet lanceret flere kampagner med særlige kollektioner af smykker, hvor alt overskud går til UNICEFs arbejde. Målet er over en årrække at rejse millioner af kroner til UNICEFs arbejde for verdens udsatte børn – og for pigers ret til at uddanne sig og opnå deres fulde potentiale.

Læs også mere om samarbejdet på Pandoras hjemmeside.

Vil I indgå et globalt samarbejde eller er nysgerrig på at høre mere?

Kontakt os nu

 

Flere partnerskaber