Sudans børn er i
akut fare

Hver måned kan dine 299 kr. sørge for rent vand til over 3000 børn i en uge.

Hver måned kan dine 199 kr. sørge for nøddemos, som sikrer 4 børn mad i en uge.

Hver måned kan dine 99 kr. hjælpe 4 af verdens mest udsatte børn i skole med en skoletaske.

Dine 706 kr. kan give livsvigtigt vandrensnings- og hygiejneudstyr til 2 familier.

Dine 299 kr. kan sørge for nøddemos, som sikrer 6 børn mad i en uge.

Dine 199 kr. kan beskytte 50 børn mod livstruende polio.

Foto: AFP

 

Volden eskalerer i Sudan

Mens de brutale kampe raser, bliver børnene igen de uskyldige ofre i en konflikt, de ikke er en del af. Lige nu er millioner af børn i fare i det konfliktramte land, der i forvejen døjede med alt for lidt mad, rent vand og medicin.
Hjælp Sudans børn.

 

Børnene søger ly i skoler

Fra vores kollegaer i Sudan har vi modtaget rapporter om børn, der har søgt husly i skoler, mens kampene eskalerer omkring dem. Børnehospitaler er tvunget til at evakuere, fordi beskydningerne rykker tættere på. Hospitaler, sundhedscentre og anden kritisk infrastruktur er beskadiget eller ødelagt. Det begrænser adgangen til vigtig og livreddende pleje og medicin.

Børnene har akut brug for hjælp, hvis de skal gøre sig håb om overlevelse og en tryg fremtid. Du kan gøre en forskel i dag!

Red liv nu

Med din hjælp kan vi blandt andet sikre børnene rent vand, mad og medicin.

UNICEF er i Sudan – og vi bliver i Sudan

Vi har den seneste tid set, hvordan internationale borgere på dramatisk vis er blevet evakueret fra kampene i Sudan. Vi glæder os, hver eneste gang et menneske er reddet i sikkerhed. Men det må ikke få os til at glemme de mange børn og deres familier, der er fanget i krydsild uden adgang til mad, rent vand og medicin.

Vores modige kollegaer fortsætter deres arbejde i Sudan i den udstrækning, det er sikkert – og de vurderer løbende behovet for nye indsatser for at imødekomme situationen. Du kan gøre en forskel for børnene.

HJÆLP UNICEF MED AT BESKYTTE SUDANS BØRN

Støt nu

Slem situation bliver værre

Allerede inden eskaleringen af volden var de humanitære behov i Sudan højere end nogensinde før, og millioner af børn havde brug for hjælp. Flere end tre millioner børn var akut underernærede – for 610.000 af dem i en sådan grad, at det var livstruende. En tredjedel af landets befolkning havde akut brug for hjælp til at sikre adgang til rent vand, sanitet og hygiejne.

Den eskalerende konflikt og de væbnede kampe gør kun situationen værre, og endnu flere mennesker har lige nu brug for hjælp!

Red liv i dag


Vidste du at ...

UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE GÅR 3 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du donerer går 85,3% til arbejdet for børn, 8,7% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3% til administration.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.