Golfpromote x UNICEF

- En hjælp til alle verdens børn

Dine 1500 kr. hjælper alle verdens børn

Dine 1000 kr. hjælper alle verdens børn

Dine 500 kr. hjælper alle verdens børn

   

 
 
Golfpromote er stolte over at præsentere vores partnerskab med UNICEF. Under alle vores turneringer laver vi forskellige aktiviteter, hvor vi sammen med vores sponsorer, ønsker at indsamle midler til UNICEF’s store indsats for at hjælpe alle verdens børn.

UNICEF er nemlig den organisation, som verdens lande har sat i spidsen for, at børn overlever og klarer sig i livet. UNICEF arbejder for alle verdens børn, med særlig fokus på de mest udsatte. Rammen for UNICEF’s arbejde er FN’s Børnekonvention, der er fri for politiske holdninger og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag.

Vi håber, at så mange som muligt vil støtte Golfpromote x UNICEF’s indsats for alle verdens børn. Støt allerede i dag her på sitet.

 

UNICEF HJÆLPER BØRN OVERALT I VERDEN

 

UNICEF sikrer, at børn overlever og trives, fra de kommer til verden og hele vejen frem til, at voksenlivet begynder.
UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor og deres trofast leverandør af livreddende nødhjælp under krige og katastrofer.

UNICEF opererer over hele verden, og engagerer sig både på kort sigt, når katastrofen rammer og på langt sigt, når eksempelvis lande skal genopbygges eller sundhedssystemer skal opbygges eller effektiviseres.

I Danmark arbejder UNICEF for at udbrede kendskabet til børns rettigheder, og for at de overholdes gennem en prioriteret indsats og samarbejde med landets skoler – især ved at øge antallet af Rettighedsskoler og som eksperter indenfor børneinddragelse. Herudover driver UNICEF også særlig indsatser i Grønland.

Indsamlet i alt

Unicef beskytter børn
0

Så meget er blevet indsamlet efter første turnering ...

 

Vidste du at ...

 
UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE GÅR 3 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du donerer går 85,3% til arbejdet for børn, 8,7% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3% til administration.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.