Seneste nyt
om UNICEF og coronavirus

Hjem » Seneste nyt om UNICEF og coronavirus

Coronavirus ødelægger millioner af børns liv

Coronavirus pandemien kender ingen grænser og påvirker lige nu børns liv over hele verden, hvor sundhedssystemer er spændt hårdt for, grænser er lukkede og skoler og virksomheder er lukket ned. Millioner af børn får ikke de livsvigtige vacciner, der beskytter dem mod dødelige sygdomme. En tredjedel af alle verdens børn har ikke adgang til fjernundervisning, mens deres skole er lukket ned. Og antallet af livstruende underernærede børn forventes at stige med 6,7 millioner børn i løbet af året.

Her på siden kan du følge med i vores arbejde med at bremse coronavirus og beskytte verdens mest udsatte børn mod følgerne af den frygtede virus.

Spørgsmål og svar om coronavirus (COVID-19)

Få svar på dine spørgsmål her

Seneste nyheder om UNICEFs indsats mod coronavirus

Mød danske Janneke: Leder af UNICEFs ernæringsprogram i Laos

Danske Janneke leder UNICEFs ernæringsprogram i Laos, og på grund af coronavirus (COVID-19) vil hun være adskilt fra sin mand og to små børn i minimum fem måneder. Det fortæller hun om i dette interview.

Læs interviewet med Janneke

Sådan taler du med dit barn om coronavirus (COVID-19)

Læs de gode råd her

Danske Dennis bekæmper coronavirus i Kina

Dennis Christian Larsen arbejder for UNICEF som leder af UNICEFs kontor i Recife, Brasilien. Men i foråret 2020 var Dennis udstationeret i Kina, hvor han var med til at nedkæmpe den frygtede coronavirus. Det fortæller han om i dette interview.

Læs interviewet med Dennis

Hjælp os med at beskytte børn mod corona-virus

Støt nu