Mere viden om UNICEFS ARBEJDE FOR AFGHANISTANS BØRN lige nu

Primetime Quiz går sammen med UNICEF om at give pengene videre til UNICEFs arbejde for nødhjælp til de mere end 10 millioner børn i Afghanistan, der lige nu har brug for akut brug for det. Situationen i Afghanistan er brutal og hjerteskærende, efter Taliban overtog magten. Landet var i forvejen et af de farligste lande at vokse op i – nu er situationen blevet endnu mere desperat for børnene. Primetime giver dig muligheden for at give din præmie videre til bl.a. UNICEFs arbejde for rent vand, lægehjælp og mad til børn og deres forældre i Afghanistan. 

Hjælp Afghanistans børn

Unicef er allerede til stede i Afghanistan. Vi har været der i 65 år, og vi bliver også nu! Sammen med vores partnere knokler vi for at levere nødhjælp til børnene og deres forældre. Vi sikrer adgang til rent vand, medicin, hygiejnesæt og behandling til underernærede børn. Vi yder akut psyko-social-støtte til børnene og er i fuld gang med at oprette sikre frirum for børn i de nyoprettede flygtningelejre omkring Kabul.

Situationen er kritisk for alle i Afghanistan. Børnene er altid de første og største ofre og dem, som tingene går mest voldsomt ud over.
Karen Hækkerup

Med din støtte kan vi hjælpe flere – hurtigere!

Lige nu har børnene i Afghanistan akut behov for nødhjælp som

  • Medicin
  • Rent vand
  • Hygiejneudstyr
  • Behandling mod underernæring

Støt UNICEFs arbejde i Afghanistan lige nu. Du kan støtte ved at donere din Primetime-præmie, sende et valgfrit beløb på MobilePay til 72720 eller støtte via sms ved at sende HJÆLP til 1900, så giver du 50 kr. Du kan også overføre et valgfrit beløb via vores hjemmeside, klik her.

Er du frisk på endnu mere quiz?

Sammen kan vi ændre verden. Et barn ad gangen. Du kan spille en helt afgørende faktor for verdens børn ved at støtte fast hver måned. Du bestemmer selv beløbet – klik på boksen og bliv verdensforælder i dag! 

Hjælp os med at hjælpe alle verdens børn

Bliv Verdensforælder