Et partnerskab med UNICEF kan skabe vækst, her sker det f.eks. for unge kvinder i Iberia.

Vores
partnere

Hjem » Partnerskab » Partnerskab: Vores samarbejdspartnere

UNICEF Danmarks partnere

På denne side kan du få et overblik over UNICEF Danmarks partnere og støtter. Ved at støtte UNICEF gør disse virksomheder og fonde ikke blot vores arbejde muligt, men de viser også deres partnere, kunder og ansatte at de er med til at løfte det sociale ansvar og gøre verden til et bedre sted for verdens mest udsatte børn.

UNICEF-partnere får også fordel ved at samarbejde med det stærkeste globale brand blandt humanitære organisationer. Vi er til stede i næsten alle lande, og vi er den mest indflydelsesrige børneorganisation.

Det Obelske Familiefond hjælper sammen med UNICEF børnesoldater i Sydsudan tilbage til et normalt liv.

Det Obelske Familiefond

Det Obelske Familiefond giver 5,4 millioner kroner over to år til UNICEF. Pengene skal hjælpe børnesoldater i Sydsudan tilbage til et normalt liv. Læs mere om partnerskabet med Det Obelske Familiefond.

Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold kombinerer glæden ved at spille fodhold med at samle ind til UNICEFs arbejde for verdens børn

DMVF

Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold kombinerer glæden ved at spille fodhold med at samle ind til UNICEFs arbejde for verdens børn. DMVF arrangerer den årlige UNICEF Cup, hvor Dansk IngeniørService er med som fast partner. I 2018 går overskuddet fra UNICEF Cup til UNICEFs arbejde for børn i Grønland. Læs mere om partnerskabet med DMVF.

DoCharity arrangerer det årlige Charity Ball, som i 2018 indsamlede over 2,5 millioner kroner. Pengene går til at støtte børn i Grønland.

DoCharity

DoCharity arrangerer det årlige Charity Ball, som i 2018 indsamlede over 2,5 millioner kroner. Pengene går til at støtte børn i Grønland. Her arbejder UNICEF sammen med Selvstyret om NAKUUSA, som handler om at styrke børns rettigheder. Læs mere om NAKUUSA.

Ellab Fonden støtter UNICEF Danmarks Børnemål

Ellab Fonden

Ellab Fonden støtter UNICEF Danmarks Børnemål, der handler om at bidrage til FN’s Verdensmål ved, at yderligere 750.000 børn får god undervisning, at yderligere 1,5 millioner børn kommer godt igennem livets første 1.000 dage, og helt frem til de starter i skole, og at yde livreddende nødhjælp til minimum 500.000 børn, som er ramt af naturkatastrofer, krige og konflikter. Læs mere om UNICEF Danmarks Børnemål.

Erik Thunes Legat støtter UNICEFs uddannelsesprogram i Madagaskar.

Erik Thunes Legat

Erik Thunes Legat støtter UNICEFs uddannelsesprogram i Madagaskar. Her har UNICEF særligt fokus på at hjælpe flere piger med at blive i skolen. Mange dropper nemlig ud af skolen for at hjælpe med at forsørge familien, eller fordi der er for langt til nærmeste skole.

Gina Tricot støtter UNICEF med flere butikskampagner årligt, hvor kunderne opfordres til at donere til et specifikt område.

Gina Tricot

Gina Tricot støtter UNICEF med flere butikskampagner årligt, hvor kunderne opfordres til at donere til et specifikt område. I hele julemåneden 2017 opfodrede Gina Tricot sine kunder til at donere et lille beløb til UNICEFs arbejde for udsatte børn i nød. Læs mere om partnerskabet med Gina Tricot.

H&M Danmark har været UNICEF-partner siden 2004 og har støttet en lang række projekter.

H&M

H&M Danmark har været UNICEF-partner siden 2004 og har støttet en lang række projekter. H&M har adskillige gange med kort varsel lavet rund op-kampagner i alle danske H&M-butikker for at hjælpe børn, der er ramt af en katastrofe. I 2017 lavede H&M en halloween, hvor alle butikker solgte udklædningstøj til børn. For hvert solgt stykke tøj gik 10 kroner til UNICEFs arbejde med at sikre små børns trivsel. Læs mere om partnerskabet med H&M Danmark.

Hempel Fonden hjælper UNICEF med at sikre adgang til kvalitetsuddannelse for de mest udsatte børn i Vietnam.

Hempel Fonden

Hempel Fonden hjælper UNICEF med at sikre adgang til kvalitetsuddannelse for de mest udsatte børn i Vietnam. Projektet har særligt fokus på at udvikle en model, der kan sikre, at to-sprogede børn får adgang til god undervisning på deres modersmål, så de bliver bedre rustet til at modtage undervisning på hovedsproget.

IKEA Danmark samarbejder med UNICEF om udbredelse af UNICEF Rettighedsskoler.

IKEA

IKEA Danmark samarbejder med UNICEF om udbredelse af UNICEF Rettighedsskoler. I 2017 førte samarbejdet mellem IKEA og UNICEF til, at yderligere fem danske folkeskoler blev Rettighedsskoler, og i 2018 kom fire skoler mere til. Med IKEA Danmarks støtte har UNICEF etableret Det Nationale Rettighedsråd, hvor børn fra alle UNICEF Rettighedsskoler mødes for at tale danske børns sag og komme med anbefalinger til politikere og andre beslutningstagere. Læs mere om partnerskabet med IKEA Danmark.

Vi er i IKEA i Danmark meget glade for vores lange og gode samarbejde med UNICEF. Det bringer os stor værdi at have en både strategisk og praktisk samarbejdspartner, som har indsigt og udsyn på det sociale område.
Jonas Engberg, Sustainability Manager, IKEA Danmark.
Jakobsen og Co. donerer et mindre beløb til UNICEF, hver gang en kunde køber en flaske vand på en af deres fem restauranter.

Jakobsen & Co. Restauranter

Jakobsen & Co. Restauranter har samarbejdet med UNICEF siden 2016. Jakobsen og Co. donerer et mindre beløb til UNICEF, hver gang en kunde køber en flaske vand på en af deres fem restauranter. Det første halvandet år gik pengene til at give udsatte børn adgang til rent vand. I 2018 og 2019 er målet at samle ind til 300.000 vacciner mod stivkrampe. Læs mere om partnerskabet med Jakobsen og Co. Restauranter.

LEGO Fonden og UNICEF samarbejder om at fremme tidlig kvalitetslæring gennem leg for børn.

LEGO Fonden

LEGO Fonden og UNICEF samarbejder om at fremme tidlig kvalitetslæring gennem leg for børn. Ved at samarbejde med regeringen i Sydafrika omkring ændring af politik og udvikling af programmer vil partnerskabet med LEGO Fonden have potentiale til at nå 4,5 millioner børn i alderen ni år og yngre, der vil modtage støtte og omsorg fra forældre, omsorgspersoner og undervisere, som har fået oplæring i at forstå og anvende leg som et redskab til stimulering og læring. Læs mere om partnerskabet med LEGO Fonden.

LEGO Group og UNICEF samarbejder om at fremme Children’s Rights and Business Principles

LEGO Koncernen

LEGO Koncernen og UNICEF samarbejder om at fremme Children’s Rights and Business Principles – et 10 punkts charter, der beskriver handlinger, virksomheder kan foretage sig for at respektere og støtte børns rettigheder. Som en del af partnerskabet har LEGO Group forpligtet sig til at styrke forvaltningen af børns beskyttelse i sin egen virksomhed og dele best practices med andre i erhvervslivet. Læs mere her.

LIONS Katastrofehjælp samarbejder med UNICEF om at hjælpe de børn verden over, som er ramt af katastrofer, som sjældent fanger danskernes opmærksomhed.

LIONS Katastrofehjælp

LIONS Katastrofehjælp samarbejder med UNICEF om at hjælpe de børn verden over, som er ramt af katastrofer, som sjældent fanger danskernes opmærksomhed. Som første del af det tre-årige partnerskab støttede LIONS Katastrofehjælp i 2018 UNICEFs arbejde med at hjælpe alvorligt akut underernærede børn i Sydsudan, Somalia, Yemen, DR Congo og Nigeria. Læs mere om partnerskabet med LIONS Katastrofehjælp.

Nordic Choice hotellerne har været en global partner med UNICEF siden 2008.

Nordic Choice Hoteller

Nordic Choice hotellerne har været en global partner med UNICEF siden 2008. Siden 2016 med fokus på at hjælpe børn, der risikerer at blive ofre for trafficking i Cambodja. I Danmark har vi desuden partnerskabet ’Biking for children’ med Hotel Skt. Petri, som donerer 20 kroner til UNICEFs arbejde med at hjælpe børn i skole hver gang en hotelgæst lejer en cykel. Læs mere om partnerskabet med Hotel Skt. Petri.

Norwegian har været UNICEFs partner i over 10 år. Sammen hjælper vi nogle af de mest udsatte børn børn verden over.

Norwegian

Norwegian har været UNICEFs partner i over 10 år. Sammen hjælper vi nogle af de mest udsatte børn børn verden over. Norwegian og UNICEF har i flere år sendt et fuldtlastet fly med skolebøger og nødhjælp til dele af verden, der er påvirket af krig og konflikt. I 2018 går flyvningen til Tchad. Siden 2016 har Norwegian givet passagererne mulighed for at donere penge til UNICEF, når de bestiller en flybillet. Det har indtil videre indsamlet over 7 millioner kroner UNICEF’s arbejde. Læs mere om partnerskabet med Norwegian.

Novo Nordisk Fonden støtter UNICEFs MAKANI-centre i Jordan. Her lever mange børn, som er flygtet fra krigen i Syrien.

Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden støtter UNICEFs MAKANI-centre i Jordan. Her lever mange børn, som er flygtet fra krigen i Syrien. På MAKANI-centrene lærer børnene at skrive, læse og regne. Samtidig hjælper centrene til at øge lokalbefolkningens rummelighed over for flygtningene. For jordanske børn, der har behov for det, har også adgang til centrene.

Novozymes samarbejder med UNICEF om at udvikle en pålidelig metode til at identificere den farlige E. coli bakterie i vand.

Novozymes

Novozymes samarbejder med UNICEF om at udvikle en pålidelig metode til at identificere den farlige E. coli bakterie i vand. Og siden 2015 har Novozymes medarbejdere haft mulighed for at donere deres julegave til UNICEFs arbejde med at give vinterhjælp til børn, der er flygtet fra krigen i Syrien.

Pressalit og UNICEF har siden 2017 haft et partnerskab, der handler om at bidrage til FN’s Verdensmål 6 om adgang til rent vand og sanitet til verdens børn.

Pressalit

Pressalit og UNICEF har siden 2017 haft et partnerskab, der handler om at bidrage til FN’s Verdensmål 6 om adgang til rent vand og sanitet til verdens børn. Læs mere om partnerskabet med Pressalit.

RICE har siden 2016 støttet UNICEFs indsats med at hjælpe katastroferamte børn i verdens brændpunkter.

RICE

RICE har siden 2016 støttet UNICEFs indsats med at hjælpe katastroferamte børn i verdens brændpunkter. RICE lancerer hvert år en kollektion af nogle af RICE’s favorit-produkter og donerer 1 euro for hvert produkt, der bliver solgt. Læs mere her.

Saxo og UNICEF samarbejder om at hjælpe alle verdens børn med at knække læsekoden.

Saxo

Saxo og UNICEF samarbejder om at hjælpe alle verdens børn med at knække læsekoden. Saxo har i forbindelse med partnerskabet bygget en mikrodonationsløsning, som giver kunderne mulighed for at donere et beløb, når de handler i webshoppen. Donationerne går til UNICEFs arbejde for Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse til alle. Læs mere om partnerskabet med Saxo.

Gentofte Kommune er årets UNICEF By i 2018. Hele året samler hele kommunen – børn, voksne, foreninger, netværk og virksomheder – penge ind til UNICEFs arbejde.

UNICEF By, Gentofte Kommune

Gentofte Kommune er årets UNICEF By i 2018. Hele året samler hele kommunen – børn, voksne, foreninger, netværk og virksomheder – penge ind til UNICEFs arbejde. Pengene går til at støtte børn i Grønland. Her arbejder UNICEF sammen med Selvstyret om NAKUUSA, som handler om at styrke børns rettigheder. Læs mere om UNICEF By Gentofte.

Unilever har et globalt samarbejde med UNICEF om at forbedre børns adgang til sanitet og forebygge spredning af bakterier, der forårsager farlige sygdomme.

Unilever

Unilever har et globalt samarbejde med UNICEF om at forbedre børns adgang til sanitet og forebygge spredning af bakterier, der forårsager farlige sygdomme. I Danmark donerer Unilever et beløb for hver solgt flaske af toiletrensemidlet Domestos i en afgrænset kampagneperiode.

VELUX Fonden samarbejder med UNICEF om udbredelse af UNICEF Rettighedsskoler.

VELUX Fonden

VELUX Fonden samarbejder med UNICEF om udbredelse af UNICEF Rettighedsskoler. VELUX Fonden har givet støtte til at 10 danske skoler kan blive UNICEF Rettighedsskoler. VELUX Fonden finansierer også at elever, lærere og skoleledere fra alle landets UNICEF Rettighedsskoler kan mødes en gang om året til et stort børnetopmøde i FN Byen. Læs mere her.

Hjælp børn - hver dag!

Støt fast