IKEA patnerskab unicef

UNICEF som virksomhedspartner

Hjem » Partnerskab » Partnerskab: Hvorfor UNICEF?

Hvorfor UNICEF som partner?

Unicefs livreddende arbejde ville ikke være muligt uden vores partneres ekstraordinære generøsitet. Unicef ​​støttes udelukkende af frivillige bidrag, og donationerne fra vores virksomhedspartnere yder et væsentligt bidrag til det arbejde. Unicef ​​udvikler partnerskaber, med virksomheder på tværs af en bred vifte af brancher, der giver klare forretningsmæssige fordele for dem og som rejser vigtige midler til arbejdet for verdens udsatte børn.

Som UNICEF-partner går I sammen med det stærkeste globale brand blandt humanitære organisationer. Vi er til stede i næsten alle lande og er den mest indflydelsesrige børneorganisation. UNICEF er den organisation, der når flest børn med en effektiv organisering og lave administrationsomkostninger. Din virksomhed og verdens børn får derfor mest ud af at samarbejde med UNICEF.

Her kan du se lidt om partnerskabet mellem DSB og UNICEF.

Hvad er fordelene?

Der er mange fordele for virksomheder, der samarbejder med UNICEF, uanset om de vælger at donere eller indgå i et partnerskab. Disse omfatter:

  • Brand impact
  • Profil og anerkendelse
  • Uovertruffen ekspertise
  • Medierelationer
  • Global indflydelse
  • Mulighed for netværk og deling af læring
  • Udvikling af globalt anerkendte initiativer.

 

Sådan kan din virksomhed samarbejde med UNICEF

UNICEF Danmark huser et eksperthold med stor erfaring med at styre globale partnerskaber. Der er en række måder, hvorpå virksomheder samarbejder med os, f.eks. gennem virksomhedsdonationer, eller ved at give deres medarbejdere eller kunder mulighed for at støtte f.eks. vha. mikrodonationer. Er din virksomhed interesseret i at høre mere om mulighederne for et partnerskab, så kan du tage kontakt til en af vores partnership managers her.

Vil I indgå i et partnerskab med UNICEF?

Bliv Partner