Globat samarbejde

indgå et partnerskab med unicef

Hjem » Partnerskaber » Globalt samarbejde


 

SÅDAN KAN I SAMARBEJDE
MED UNICEF

UNICEF ​​udvikler partnerskaber, med virksomheder og fonde på tværs af brancher, der giver klare forretningsmæssige fordele og som rejser vigtige midler til arbejdet for verdens mest udsatte børn.

   

Et globalt partnerskab med UNICEF

Med UNICEF som partner går I sammen med det stærkeste globale brand blandt humanitære organisationer. Vi er til stede i næsten alle lande og er den mest indflydelsesrige børneorganisation i verden. Vi er den organisation, der når flest børn med en effektiv organisering og lave administrationsomkostninger.

Der er mange fordele for virksomheder, der samarbejder med UNICEF, uanset om de vælger at donere eller indgå i et partnerskab – bl.a.:

  • Brand impact
  • Profil og anerkendelse
  • Uovertruffen ekspertise
  • Medierelationer
  • Global indflydelse
  • Mulighed for netværk og deling af læring
  • Udvikling af globalt anerkendte initiativer
UNICEF støttes udelukkende af frivillige bidrag og vores livreddende arbejde ville ikke være muligt uden vores partneres ekstraordinære generøsitet.

Ønsker din organisation at donere et beløb til udsatte børn?

Støt her

 
 

KOM I DIALOG MED UNICEF OM ET GOBALT PARTNERSKAB

Børn er vores ansvar og fremtid. Børn er fremtidens forbrugere og meningsdannere. Mange kunder og ansatte i din organisation har selv børn. Derfor er UNICEFs rettighedsbaserede og innovative tilgang til at sikre, at børn overlever, beskyttes og har adgang til mad og sundhed, relevant for alle virksomheder og fonde.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil i dialog med UNICEF omkring et samarbejde.

Christina Laursen Senior Corporate Relations Manager

Christina Laursen
Head of International Business
Direkte: +45 35 27 38 22
Mobil: +45 23 42 17 07
Mail: claursen@unicef.dk

Danske virksomheder kan være med helt i front, når Verdensmålene skal opfyldes, og UNICEF’s formål er relevant for dem alle. For det handler om at sikre, at verdens næste generationer får de bedst mulige forudsætninger for gode og sikre børneliv samt en mere tryg verden, hvor børn kan få lov til at være børn og at udvikle sig med deres fulde potentiale.
Christina Laursen, Head of International Business, UNICEF Danmark

 

EKSEMPLER PÅ GLOBALE SAMARBEJDER

UNICEF har mange gode og vedvarende samarbejder med en række danske og internationale virksomheder og fonde, der hvert år støtter programmer rundt omkring i verden. Vi her et dedikeret team, der yder en personlig service, så vi kan opfylde de ønskede mål samtidig med, at arbejdet skaber langsigtet, bæredygtig forandring.

Det Obelske Familiefond hjælper sammen med UNICEF børnesoldater i Sydsudan tilbage til et normalt liv.

Det Obelske Familiefond

Det Obelske Familiefond giver 5,4 millioner kroner over to år til UNICEF. Pengene skal hjælpe børnesoldater i Sydsudan tilbage til et normalt liv.

Ellab Fonden støtter UNICEF Danmarks Børnemål

Ellab Fonden

Ellab Fonden støtter UNICEF Danmark ved at give udsatte børn en god start på livet samt undervisning og yder nødhjælp til børn, som er ramt af naturkatastrofer, krige og konflikter.

Erik Thunes Legat støtter UNICEFs uddannelsesprogram i Madagaskar.

Erik Thunes Legat

Erik Thunes Legat støtter UNICEFs uddannelsesprogram i Madagaskar der har fokus på at hjælpe piger med at blive i skolen - mange dropper ud for at forsørge familien.

Hempel Fonden hjælper UNICEF med at sikre adgang til kvalitetsuddannelse for de mest udsatte børn i Vietnam.

Hempel Fonden

Hempel Fonden hjælper UNICEF med at sikre adgang til kvalitetsuddannelse for de mest udsatte børn i Vietnam. Projektet har særligt fokus på at udvikle en model, der kan sikre, at to-sprogede børn god undervisning.

LEGO Fonden og UNICEF samarbejder om at fremme tidlig kvalitetslæring gennem leg for børn.

LEGO Fonden

LEGO Fonden og UNICEF samarbejder om at fremme tidlig kvalitetslæring gennem leg for børn. Ved at samarbejde med regeringen i Sydafrika omkring ændring af politik og udvikling af programmer vil partnerskabet nå 4,5 millioner mindre børn.

LIONS Katastrofehjælp samarbejder med UNICEF om at hjælpe de børn verden over, som er ramt af katastrofer, som sjældent fanger danskernes opmærksomhed.

LIONS Katastrofehjælp

LIONS Katastrofehjælp samarbejder med UNICEF om at hjælpe børn, som er ramt af katastrofe. Bl.a. med nødhjælp til alvorligt underernærede børn på Afrikas Horn. De har også været med til at rense vand til en halv millioner mennesker i Mozambique.

Novo Nordisk Fonden støtter UNICEFs MAKANI-centre i Jordan. Her lever mange børn, som er flygtet fra krigen i Syrien.

Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden støtter UNICEFs MAKANI-centre i Jordan. Her lever mange børn, som er flygtet fra krigen i Syrien. På MAKANI-centrene lærer børnene at skrive, læse og regne. Samtidig hjælper centrene til at øge lokalbefolkningens rummelighed over for flygtningene. For jordanske børn, der har behov for det, har også adgang til centrene.

Novozymes samarbejder med UNICEF om at udvikle en pålidelig metode til at identificere den farlige E. coli bakterie i vand.

Novozymes

Novozymes samarbejder med UNICEF om at udvikle en pålidelig metode til at identificere den farlige E. coli bakterie i vand. Og siden 2015 har Novozymes medarbejdere haft mulighed for at donere deres julegave til UNICEFs arbejde med at give vinterhjælp til børn, der er flygtet fra krigen i Syrien.

VELUX Fonden samarbejder med UNICEF om udbredelse af UNICEF Rettighedsskoler.

VELUX Fonden

VELUX Fonden samarbejder med UNICEF om udbredelse af UNICEF Rettighedsskoler. VELUX Fonden har givet støtte til at 10 danske skoler kan blive UNICEF Rettighedsskoler. VELUX Fonden finansierer også at elever, lærere og skoleledere fra alle landets UNICEF Rettighedsskoler kan mødes en gang om året til et stort børnetopmøde i FN Byen.

Vil I indgå et globalt samarbejde eller er nysgerrig på at høre mere?

Kontakt os nu