Omskriv historien

For verdens børn

To børn i nød kan få nødhjælpspakker hver måned for dine 299 kr.

Knap 500 børn kan få rent vand hver måned for dine 199 kr.

Fire børn kan få skoletasker hver måned for dine 99 kr.


 

Bliv fast støtte i dag

De globale kriser står i kø. Krige, kriser og klimaforandringer truer børnenes liv og fremtid, og flere børn end nogensinde før har brug for vores hjælp. Børnene har brug for, at vi står sammen, så de kan få en lysere fremtid. De har brug for din faste støtte. Sammen kan vi omskrive deres historie.

Bliv fast støtte i dag, så får du en fin UNICEF-mulepose i velkomstgave. Tilbuddet gælder de næste 300 nye faste støtter.

Omskriv historien for verdens børn - Støt nu!
Som fast støtte sørger du for, at vi altid kan være der for børn – lige meget hvor de befinder sig. Du sørger
for hurtig nødhjælp, når katastrofen rammer. Og du investerer i bæredygtige løsninger. Det er børnenes chance for en lysere fremtid.

VI KAN REDDE BØRN SOM MOQADAS

Moqadas mor har allerede set et af sine børn sulte ihjel. Nu sidder hun med sin skrøbelige 1-årige søn – desperat for ikke at miste ham også.

”Moqadas er mit andet barn, der er alvorligt syg af underernæring. Jeg vil ikke miste endnu et barn.”

Somalia er ramt af historisk tørke, og over 475.000 børn er lige nu så underernærede, at de har brug for hjælp for at overleve.

Lille Moqadas var heldig. Han blev indlagt på en UNICEF-støttet klinik og fik livreddende behandling med nærende nøddemos, som på få uger kan redde de fleste børns liv.

I fællesskab skaber vi utrolige forandringer for verdens børn

UNICEF er verdens største børneorganisation. Vi er til stede i 191 lande verden over og hjælper flere børn end nogen anden organisation. Men vi kan ikke gøre det alene!

Det er den fælles indsats, der gør, at UNICEF når så  utrolig langt for børnene – og den rækker lige fra regeringer til gavmilde støtter i Danmark og resten af verden.

I fællesskab har vi halveret antallet af børn, der ikke går i skole på kun 20 år. Vi har afværget sultkatastrofer. Og vi har bragt polio til randen af udryddelse.

Sammen kan vi omskrive børnenes historie. Vil du hjælpe?

Med en fast støtte på 99 kr. kan du hver eneste måned give fire børn en skoletaske. Så er du med til at sende børn godt i skole

Omskriv historien for verdens børn - Støt nu!

Hvorfor støtte fast?

Som fast støtte i UNICEF giver du den absolut bedst tænkelige hjælp. Den faste støtte giver os mulighed for både at være til stede, når katastrofen rammer, og investere i de langsigtede løsninger, som giver børnene en lysere fremtid.

  • Den faste støtte sikrer, at hjælpen altid går til de børn, der har mest brug for den.

  • Den frigiver flere penge til børnene, fordi UNICEF kan spare på udgifterne til at samle penge ind.

  • Den går til det lange seje træk, der skal bringe familier ud af fattigdom.

  • Den gør det muligt for os at planlægge og effektivisere hjælpearbejdet, så børnene får så meget hjælp som muligt ud af hver eneste støttekrone.

Bliv fast støtte nu

Vidste du, at UNICEF kun bruger 3% til administration?

I UNICEF gør vi alt, vi kan, for at sikre, at hver eneste støttekrone tæller for så mange børn som muligt. Derfor er vi meget påpasselige med vores omkostninger og administration. Når man donerer 100 kr. til UNICEF, går gennemsnitligt 85,3 kr. til formålet. Vi investerer ca. 8,5 kr. i indsamlingsaktiviteter, som sikrer, at vi får samlet så mange penge ind som muligt. Kun 3 kr. går til administration.

Omskriv historien for verdens børn

Bliv fast støtte nu

 

Vidste du at...

UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE GÅR 3 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du donerer går 85,3% til arbejdet for børn, 8,7% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 3% til administration.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.