Vi samler penge ind

UNICEF Danmark samler ind til verdens børn. Vi arbejder i mere end 150 lande og arbejder på mange forskellige måder for at sikre børns overlevelse, uddannelse og tryghed. Herunder er en oversigt over de formål, du kan støtte via UNICEF Danmark:

Enkelt bidrag eller fast støtte?

Du kan støtte UNICEF via et enkelt bidrag eller blive fast støtte. Ønsker du at støtte UNICEF fast hver måned, kan du vælge at blive Verdensforælder og støtte generelle formål via pbs eller blive SMS Livredder og støtte vores katastrofeberedskab via mobilregningen.

Generelle formål

Når du støtter UNICEFs generelle formål, hjælper du de børn, der har størst behov. UNICEF er til stede og hjælper børn i mere end 150 af verdens fattigste lande, både med langsigtede udviklingsprogrammer og med akut nødhjælp i katastrofer. Konto nr.: 4183 3420000

Katastrofeberedskab

Når du støtter UNICEFs katastrofeberedskab, er du med til at sikre, at vi kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når katastrofen rammer. Og vi fortsætter genopbygningsarbejdet efter en katastrofe - også længe efter mediernes fokus er væk. Konto nr.: 4183 3420000, mærk donationen ”katastrofe”

Syrien

Et bidrag til formålet Syrien går specifikt til at hjælpe de mange børn, som er ofre for den årelange konflikt i Syrien. Det er hjælp til medicin, vand, tøj og vacciner. Men også psykosocial støtte, omsorg og hjælp til skolegang for en hel generation af traumatiserede, syriske børn. Konto nr.: 4183 10183200

Ebola

Et bidrag til kampen mod ebola går til forebyggelse, så vi kan undgå, at smitten spreder sig. Den går til behandling af de smittede. Og den går til at hjælpe de mange børn, der har mistet deres forældre til den frygtede sygdom. Reg. 4183 kontonummer.: 280 01 01

Nepal

Et bidrag til Nepal går til at hjælpe børnene efter de store jordskælv i 2015. UNICEF yder hjælp til de mest udsatte børn og familier.

Børn ramt af sult i afrika

Et bidrag til børn ramt af sult i Afrika går til at hjælpe den ene million af børn der lige nu er akut underernærede. Reg: 4183 Konto: 10183235. Mobile Pay 20 11 38 00 Mærk bidraget Sult i Afrika

Verdensgaver

Du kan vælge at give en Verdensgave. Så modtager du et gavebevis, du kan forære til én, du holder af. Selve gaven sender UNICEF til de børn, som har mest brug for den. Der er mange forskellige Verdensgaver at vælge mellem, og alle Verdensgaver er nøje udvalgt blandt de forsyninger, som UNICEF hver dag året rundt sender til børn i nød.

Fællesindsamlinger

Herudover deltager vi med jævne mellemrum i fælles indsamlingsaktiviteter med andre humanitære organisationer i Danmark. Vi deltager for eksempel i Danmarks Indsamling.

Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er en fælles indsamling til fordel for udviklingslandene i Afrika, Asien og Latinamerika, som DR og Danmarks største humanitære organisationer står bag. Danmarks indsamling har kørt siden 2006. Organisationerne arbejder for at hjælpe landene ud af fattigdom og hjælpe de mest udsatte mennesker til en fremtid. Temaet for indsamlingen 2015 var URETFÆRDIGHED. Læs mere hos Danmarks Indsamling

Hjælp Nu

UNICEF Danmark deltog i DR og TV2s fælles indsamling til syriske flygtninge den 20. september 2015. UNICEF Danmarks andel af indsamlingen går til vinternødhjælp i Libanon.  

Telemarketing

Læs mere om UNICEF Danmarks telemarketing og de medarbejdere, der ringer ud til danskerne.

UNICEF på gaden

Læs mere om UNICEFs medlemshvervning på gaden og de medarbejder, du møder der.

Brancheorganisationen Isobro

UNICEF Danmark er medlem af ISOBRO, der er indsamlingsorganisationernes brancheorganisation i Danmark. Her kan du se ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer.