Job i UNICEF

En mor i Sydsudan holder sin syv måneder gamle syge søn, men hun taler med en UNICEF medarbejder.
En mor i Sydsudan holder sin syv måneder gamle syge søn, mens hun taler med en UNICEF medarbejder.

Der er heldigvis stor interesse for UNICEF i Danmark og for at arbejde for os. 

UNICEF Danmark modtager mange uopfordrede ansøgninger fra engagerede mennesker, der gerne vil arbejde for at skabe bedre vilkår for verdens børn. Vi er glade for at se, at der er en stor interesse for UNICEFs arbejde.

Ansvaret for at besætte stillinger hos UNICEF ude i verden og i UNICEFs internationale afdelinger ligger ikke hos UNICEF Danmark, og vi kan desværre ikke formidle kontakt eller videresende ansøgninger. UNICEF Danmark modtager derimod gerne ansøgninger til stillinger i UNICEF Danmarks sekratariat, der ligger i FN Byen i Københavns Nordhavn. Nederst er det også muligt at indsende uopfordrede ansøgninger til sekratariatet.

Job i UNICEF Supply Division
Ved at klikke på følgende link kommer du videre til UNICEF Supply Divisions hjemmeside. Her kan du se, om der er ledige stillinger i den internationale del af UNICEF i Københavns Frihavn.

Frivilligt arbejde
Du kan også vælge at gøre et stykke frivilligt arbejde for verdens børn. Brug nedenstående link, og meld dig ind i en af UNICEF Danmarks lokalafdelinger og vær med til at gøre en forskel.
Læs mere om det frivillige arbejde

Er du vores nye Fundraiser?
Er du interesseret i at arbejde med telemarketing eller på gaden som promotor, så læs mere om arbejdet som fundraiser for UNICEF Danmark, så se mere her.

Are you our new Fundraiser?
Read more on working as a fundraiser at UNICEF Denmark here.

Job i UNICEF Danmark
Når vi har ledige stillinger i UNICEF Danmarks sekretariat i København, vil den være opslået herunder.

Du kan sende en uopfordret ansøgning her
Jobagent link til karrierecenteret