Herning Kommune samlede over 1,4 mio. kr. ind til UNICEFs arbejde for verdens mest udsatte børn.

Efter et år med Herning som UNICEF by 2015 er der indsamlet godt 1,4 millioner kroner til verdens udsatte børn.

Året har budt på et utal af forskellige aktiviteter i kommunen, der alle har haft fokus på at samle penge ind til UNICEFs arbejde for de værst stillede og mest udsatte børn. Løb, bagning, maling, klodsbygning, græskar-skæring, auktioner, danseopvisninger, koncerter og et væld af andre aktiviteter har været i gang i løbet af året.

Her i eftermiddag blev UNICEF-året så officielt afsluttet, da borgmester Lars Krarup, i samarbejde med børn fra Hammerum Skole, overrakte en check på 1.405.012 kroner til Steen M. Andersen, generalsekretær for UNICEF Danmark.

- Jeg er utroligt glad for, at så mange børn, unge og voksne såvel som foreninger, skoler og virksomheder har valgt at engagere sig i Herning UNICEF by 2015. Det er et flot indsamlingsresultat, der viser, at vi i Herning Kommune kan nå rigtig store resultater, når kommune, erhvervsliv og borgere går sammen om et projekt, siger Lars Krarup.

UNICEF: Tusind tak for støtten!

Generalsekretær i UNICEF Danmark Steen M. Andersen er ovenud tilfreds med samarbejdet med Herning Kommune.

- Kreativitet, engagement og hårdt arbejde har ført til et flot indsamlingsresultat og en stor indsats for at udbrede kendskabet til børns rettigheder blandt Hernings børn og unge. Den indsats, I har gjort i Herning Kommune, gør virkelig en forskel for nogle af de mest udsatte børn, som UNICEF arbejder for, siger Steen M. Andersen.

De mange penge, der er samlet ind, svarer til, at hver eneste af kommunens indbyggere har bidraget med 16 kroner til UNICEF.

Relaterede artikler

 

Pressekontakter:

Line Grove Hermansen
Kommunikations-
direktør
T: 35 27 38 28​
Send e-mail

Susan Knorrenborg
Presseansvarlig
T: 35 27 38 66​
M: 29 89 19 15
Send e-mail

Mads Nørgaard-Larsen
Kommunikations-
medarbejder
M: 27 46 63 33
Send e-mail

Facebook