Over 45.000 børn under seks år har fået gavn af det første års samarbejde mellem UNICEF og H&M Conscious Foundation.

Det tre-årige samarbejde fokuserer på at styrke op mod 75.000 børns tidlige udvikling gennem leg og læring i landene Benin, Laos, Mali, Nepal, Rwanda og Timor Leste. Det første år har 600 forældre og værger i Mali f.eks. fået mulighed for at deltage i kurser om, hvordan de bedst stimulerer deres børns udvikling, og i Laos har særlige tv-børneprogammer været tilgængelige for titusindvis af husstande.

De første år er afgørende

"Vi ved, at børns hjerner udvikler sig meget hurtigt de første år af deres liv, og det er afgørende, at deres læringskurve, både socialt, motorisk og følelsesmæssigt, har de bedste rammer og vilkår," siger Pia Rebello Britta, chef for UNICEFs Early Childhood Development.

Udover at støtte konkrete progammer, der styrker børns tidlige udvikling, støtter H&M Conscious Foundation UNICEFs arbejde med at påvirke landenes regeringer til at investere mere i området. Et vigtigt redskab i dette arbejde bliver, når den første globale rapport nogensinde om Early Childhood Development udkommer til næste år.
 

Om H&M Conscious Foundation

H&M Conscious Foundation er en selvstændig non-profit global fond global foundation, opstartet af H&M. Formålet er at skabe langvarige positive forandringer og forbedre levevilkår ved at investere i mennesker og ideer. Tre temaer er valgt som fokusområder: Uddannelse, rent vand og kvinder. For mere information klik her

H&M
 

Pressekontakter:

Line Grove Hermansen
Kommunikations-
direktør
T: 35 27 38 28​
Send e-mail

Susan Knorrenborg
Presseansvarlig
T: 35 27 38 66​
M: 29 89 19 15
Send e-mail

Mads Nørgaard-Larsen
Kommunikations-
medarbejder
M: 27 46 63 33
Send e-mail

Facebook