Over 7,6 millioner børn er ramt af konflikten i Syrien og har brug for hjælp.
Over 7,6 millioner børn er ramt af konflikten i Syrien og har brug for hjælp.

H&M vil gerne være med til at gøre en forskel og giver fra lørdag d. 19. september deres kunder mulighed for at runde deres køb op og donere et valgfrit beløb ved kassen.

Ubeskåret beløb til UNICEFs arbejde

Pengene går ubeskåret til UNICEFs indsats for børn på flugt i og omkring Syrien, hvor over 7,6 millioner børn lige nu har brug for hjælp.

”Vi er meget berørte af situationen og ønsker at hjælpe UNICEF i deres arbejde med at hjælpe børn på flugt. Derfor giver vi vores kunder mulighed for at runde deres køb op, når de handler i H&M. Alle beløb gør en forskel,” siger H&M’s danske direktør, Christel Friis-Mikkelsen.

78 danske H&M-butikker

Kunderne får mulighed for at runde op i alle 78 danske H&M-butikker over de næste to uger. Kunderne får mulighed for at runde op i alle 78 danske H&M-butikker, selvom man ikke har købt varer i butikken.

Bakker op om UNICEFs nødhjælpsarbejde

H&M har været UNICEFs samarbejdspartner siden 2004 og har støttet en lang række projekter – blandt andet i Cambodia og Indien. Det er derfor heller ikke første gang, H&M bakker op om UNICEFs nødhjælpsarbejde.

”Vi er utrolig glade for og stolte over, at H&M igen har valgt at gøre en forskel sammen med os. Det rykker virkelig noget, når en virksomhed og samarbejdspartner som H&M hjælper med at samle ind og skabe opmærksomhed om en så vigtig sag. Medarbejderne, kunderne – alle involverede – skal have den største tak,” siger generalsekretær i UNICEF Danmark, Steen M. Andersen.

Gør en forskel

Alle beløb, store som små, vil gøre en forskel. For kun 3,50 kroner kan UNICEF for eksempel købe 58 vandrensningstabletter, der tilsammen kan rense over 230 liter vand, så det bliver sikkert at drikke.

 

Pressekontakter:

Line Grove Hermansen
Kommunikations-
direktør
T: 35 27 38 28​
Send e-mail

Susan Knorrenborg
Presseansvarlig
T: 35 27 38 66​
M: 29 89 19 15
Send e-mail

Mads Nørgaard-Larsen
Kommunikations-
medarbejder
M: 27 46 63 33
Send e-mail

Facebook