Glæd din mor og verdens børn på mors dag

Hjem » Glæd din mor og verdens børn på mors dag

I år kan du både glæde din egen mor – og verdens børns

Mors dag er en vigtig mærkedag, hvor vi hylder mødre over hele verden. På grund af corona har det seneste år været hårdt og turbulent for rigtig mange forældre. Mødre (og fædre) har været på overarbejde i over et år, hvor alle har knoklet derhjemme for at være nærværende, pligtopfyldende, sjove og skægge.

Det skal hyldes på mors dag!

Vi har teamet op med Liv og Simone som har designet to flotte Mors Dag kort og en fold-selv buket, som du kan lave til din mor eller sammen med hende. Når du køber et kort eller et blomsterkit, vil overskuddet gå til UNICEF for at hjælpe sårbare børn og deres mødre.

Så i år kan du fejrer din egen mor, samtidig med at du fejre mødre ude i verden for al deres omsorg, omtanke og kærlighed.

“Vi håber, at gaverne giver anledning til at sende lidt ekstra kærlighed afsted til alle mødrene derude – og at det vil skabe en masse glæde og kærlige stunder” udtaler Liv Martine og Simone Thorup Eriksen, designere af årets mors dag gave.

Læs hele Jannekes beretning fra felten HER

To Mors dags kort i én – Mors Dags kort & Spirekort:

  • ’Til min mor – kortet’ er kortet til en mor, hvor du ønsker at sende en særlig personlig hilsen.
  • Spirekortet er kortet hvor du både kan sende en sød besked og give noget der varer længere end kun mors dag. På bæredygtigvis bliver kortet til vilde blomster, hvis det plantes i en potte.

Glæd din egen mor og verdens børns mødre på mors dag

Find gaver her