Det personlige aftryk
som Major Donor

 

​Jacob Thygesen og hans familie nærede et stort ønske om at gøre en konkret forskel for børn, der har brug for en ny chance i livet.

 

Projektet i Kenya

​Jacob Thygesen og hans familie nærede et stort ønske om at gøre en konkret forskel for børn, der har brug for en ny chance i livet. Sport har altid spillet en stor rolle i Jacobs liv, og derfor faldt det naturligt for ham og hans familie, at støtte et projekt i Kenya, hvor UNICEF bruger sport til at hjælpe udsatte piger ud af prostitution og misbrug og styrke deres selvtillid, så de får mod på at vende tilbage til skolen. Familien støttede projektet i perioden 2011-2014.

Jacob Thygesens familie valgte i 2011 at tage til Kenya for at se projektet med egne øjne. I billedet (th) er det hans datter, Laura, med en af de kenyanske piger, der har fået hjælp. Familiens støtte har blandt andet betydet, at 12.000 udsatte piger har fået hjælp.

Vores families deltagelse i projektet med UNICEF var i første omgang et forsøg på konkret at hjælpe en række unge mennesker. Det var også en mulighed for at øge, ikke mindst vores døtres bevidsthed om, hvordan leveforholdene er mange steder i Afrika. De var både glade og stolte over at være en del af projektet, og deres glæde ved at kunne hjælpe jævnaldrende børn i Kenya har været kæmpestor.
Jacob Thygesen, Major donor

Bliv major donor og gør en forskel for verdens børn

Kontakt os